Rea!

Moleskine 12M Weekly Planner Horizontal Hardcover Pocket Black

Beställ nu!

kr223.00

Moleskine 12M Weekly Planner Horizontal Hardcover Pocket Black är en fickstor veckoplanerare med hårt omslag för ett års användning. Den har en horisontell layout och är designad för att vara bärbar och hållbar.

Artikelnr: 10623502142684657 Kategori:

Moleskine 12M Weekly Planner Horizontal Hardcover Pocket Black är en kompakt och elegant veckoplanerare designad för att hjälpa användare att organisera sina veckor effektivt. Den har en hård pärm klädd i svart, vattentåligt konstläder som ger en klassisk och professionell look samt skyddar sidorna inuti.

Planeraren mäter 9 x 14 cm, vilket gör den tillräckligt liten för att enkelt kunna förvaras i en ficka eller en liten väska, men tillräckligt stor för att skriva anteckningar och planera veckans aktiviteter. Den innehåller 12 månaders planering, från januari till december, med en horisontell layout som visar en vecka över två sidor. Varje veckouppslag erbjuder en horisontell layout med linjerade sidor, vilket ger användaren gott om utrymme att skriva ner möten, uppgifter och andra viktiga händelser.

Sidorna är tillverkade av syrafritt papper, vilket minskar risken för att bläcket blöder igenom eller att sidorna gulnar över tid. Papprets kvalitet säkerställer också en behaglig skrivupplevelse. I början av planeraren finns en årsöversikt och månadsöversikter, medan i slutet finns extra sidor för anteckningar och en expanderbar innerficka för att förvara lösa papper och kvitton.

Planeraren har också en fastsydd bokmärkesrem som gör det enkelt att hitta den aktuella veckan, samt en elastisk stängningsrem som håller planeraren stängd och skyddad när den inte används. Moleskine-logotypen är präglat diskret på baksidan av pärmens nedre del, vilket ger en subtil branding.

Moleskine 12M Weekly Planner är en idealisk följeslagare för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar en strukturerad och stilfull planering av sina dagar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Weekly Planner Horizontal Hardcover Pocket Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *