Rea!

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover XL Sapphire Blue

Beställ nu!

kr288.00

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover XL Sapphire Blue är en stor veckoplanerare med mjukt omslag och en snygg safirblå färg. Den innehåller kalenderuppslag för varje vecka under ett år samt anteckningssidor.

Artikelnr: 10623501342929170

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover XL Sapphire Blue är en elegant och funktionell veckoplanerare som kombinerar Moleskines klassiska design med praktiska funktioner för daglig organisering. Den här planeraren har en mjuk pärm i en djup safirblå färg som ger en professionell och stilfull look.

Storleken på planeraren är XL, vilket innebär att den mäter 19 x 25 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar och planering. Inuti innehåller den 12 månaders veckovisa layouter, med varje veckas dagar presenterade på vänster sida och en linjerad sida för anteckningar på höger sida. Detta gör det enkelt att se hela veckans schema på en gång samtidigt som det finns utrymme för detaljerade anteckningar och to-do-listor.

Pappret i Moleskine-planeraren är av hög kvalitet, syrafritt och har en vikt på 70 g/m², vilket gör det slitstarkt och lämpligt för en mängd olika skrivinstrument, inklusive pennor, bläckpennor och till och med vattenfärger. Den släta ytan på pappret gör det behagligt att skriva på.

Planeraren har också användbara funktioner som ett elastiskt stängningsband som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används, en inbyggd bokmärkesremsa för att snabbt hitta rätt vecka, och en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och kvitton.

I början av planeraren finns en översikt över året samt månatliga och årliga kalendrar för att underlätta långsiktig planering. Dessutom finns det internationella mått och omvandlingstabeller, internationella helgdagar, och en resplanerare, vilket gör den till en idealisk följeslagare för både vardaglig organisering och resor.

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover XL Sapphire Blue är en del av Moleskines färgkollektion och erbjuder en kombination av stil och funktionalitet som är perfekt för yrkesverksamma, studenter och alla som uppskattar kvalitetsplanering och design.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover XL Sapphire Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *