Rea!

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Pocket Sapphire Blue

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr279.00.Det nuvarande priset är: kr167.00.

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Pocket Sapphire Blue är en fickstor veckoplanerare med mjukt omslag i en djupblå färg. Den innehåller kalenderuppslag för varje vecka under 12 månader, med utrymme för anteckningar.

Artikelnr: 10623501293271996

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Pocket Sapphire Blue är en kompakt och elegant planeringskalender som kombinerar Moleskines klassiska design med funktionell veckoplanering. Den här fickstorleksdagboken har en mjuk pärm i en djup safirblå färg som ger en sofistikerad och professionell look.

Kalendern sträcker sig över 12 månader, med en vecka uppslagen över två sidor: vänster sida för veckans dagar och höger sida linjerad för anteckningar. Detta layoutformat är idealiskt för att se hela veckans händelser vid en snabb blick samtidigt som det ger utrymme för detaljerade anteckningar och to-do-listor.

Produkten är tillverkad av högkvalitativt syrafritt papper, vilket säkerställer att bläcket inte blöder igenom sidorna och att dina anteckningar bevaras över tid. Papprets vikt är anpassad för att vara slitstarkt samtidigt som det behåller Moleskines kända smidighet.

Moleskine 12M Weekly Notebook har flera funktioner som förbättrar användarupplevelsen, inklusive ett elastiskt stängningsband som håller dagboken säkert stängd, en inbyggd bokmärkesremsa för att snabbt hitta rätt vecka, och en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och kvitton.

Kalendern innehåller också användbara verktyg som tidszoner, internationella mått, riktnummer och en semesteröversikt. Dessutom finns det extra sidor för årsplanering och projektplanering, vilket gör den till ett mångsidigt verktyg för både personlig och professionell användning.

Måtten på Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Pocket är ungefär 9 x 14 cm, vilket gör den tillräckligt liten för att enkelt kunna bäras i en ficka eller handväska, men tillräckligt stor för att skriva bekvämt.

Sammanfattningsvis är Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Pocket Sapphire Blue en praktisk och stilfull följeslagare för alla som värdesätter organisation och design. Dess tidlösa utseende och funktionella egenskaper gör den till en uppskattad produkt för såväl studenter som yrkesverksamma.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Pocket Sapphire Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *