Rea!

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Pocket Red

Beställ nu!

kr223.00

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Pocket Red är en fickstor veckoplanerare med mjukt omslag och en röd färg. Den innehåller kalenderuppslag för varje vecka under 12 månader samt anteckningssidor.

Artikelnr: 10623501504906269 Kategori:

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Pocket Red är en kompakt och flexibel planeringskalender som kombinerar veckovis organisering med anteckningsutrymme. Den röda mjuka pärmens omslag är tillverkat av ett högkvalitativt syntetiskt material som ger en behaglig känsla och är hållbart för dagligt bruk. Kalendern är i fickformat, vilket gör den lätt att bära med sig överallt.

Kalendern sträcker sig över 12 månader, med en vecka uppslagen över två sidor: vänster sida visar hela veckans dagar med tillräckligt med utrymme för att planera möten, händelser och uppgifter, medan höger sida är en linjerad sida för anteckningar och idéer. Detta layoutformat är idealiskt för dem som vill ha en översikt över veckans schema samtidigt som de har utrymme för detaljerade noteringar.

Kalendern innehåller också användbara verktyg som tidszoner, internationella mått, riktnummer och en resplanerare. Dessutom finns det en expanderbar innerficka för att förvara lösa papper och kvitton, en bokmärkesrem för att snabbt hitta rätt vecka, och en elastisk stängning som håller anteckningsboken säkert stängd.

Moleskine är känt för sin klassiska design och kvalitet, och denna veckoplanerare är inget undantag. Den har syra-fritt papper som är skonsamt för pennor och bläck, vilket minimerar blödning, genomslag och suddighet. Sidorna är också numrerade, vilket gör det enkelt att hänvisa till tidigare anteckningar.

Produkten är perfekt för professionella, studenter och alla som uppskattar en organiserad och stilfull metod för att hålla koll på sitt hektiska liv. Dess diskreta och eleganta utseende gör den till en uppskattad följeslagare för möten och dagliga ärenden.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Pocket Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *