Rea!

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Pocket Myrtle Green

Beställ nu!

kr223.00

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Pocket Myrtle Green är en fickstor veckoplanerare med mjukt omslag i färgen myrtengrön. Den innehåller veckouppslag samt anteckningssidor för ett helt år.

Artikelnr: 10623500203677237 Kategori:

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Pocket Myrtle Green är en kompakt och flexibel planeringskalender som kombinerar veckovis organisering med anteckningsutrymme. Den har en mjuk pärm i en distinkt myrtengrön färg som ger en elegant och professionell look. Kalendern är i fickformat, vilket gör den lätt att bära med sig överallt.

Produkten mäter 9 x 14 cm, vilket är en idealisk storlek för att passa i de flesta fickor eller väskor. Den innehåller 12 månaders organisering, med en vecka presenterad över två sidor: vänster sida för veckans dagar och höger sida linjerad för anteckningar och to-do-listor. Detta layoutformat ger användaren en översikt över veckans händelser samtidigt som det finns gott om utrymme för detaljerade anteckningar.

Kalendern är tillverkad av högkvalitativt syrafritt papper, vilket minskar risken för att bläcket blöder igenom eller att sidorna gulnar över tid. Papprets vikt är anpassad för att vara tillräckligt tjock för att skriva på båda sidor utan problem. Den har en matchande bokmärkesremsa så att användaren snabbt kan hitta rätt vecka, samt en elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken stängd och skyddad när den inte används.

I Moleskine 12M Weekly Notebook finns även användbara verktyg som tidszoner, internationella mått, riktnummer och en planeringsöversikt, samt en expanderbar innerficka på baksidan där man kan förvara lösa papper och kvitton. Kalendern har rundade hörn, vilket bidrar till dess hållbarhet och ger den en mjukare profil.

Moleskine är känt för sin kvalitet och design, och denna 12-månaders veckokalender är inget undantag. Den är perfekt för professionella, studenter och alla som uppskattar en kombination av stil och funktion i sin dagliga planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Pocket Myrtle Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *