Rea!

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Pocket Black

Beställ nu!

kr167.00

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Pocket Black är en fickstor veckoplanerare med mjukt omslag för ett års användning. Den innehåller veckoöversikter på vänstra sidan och linjerade sidor för anteckningar på högra sidan.

Artikelnr: 10623500812519999

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Pocket Black är en kompakt och flexibel anteckningsbok designad för att enkelt kunna tas med överallt. Den har en mjuk svart omslag som är både stilren och hållbar, vilket gör den till en klassisk och professionell följeslagare för daglig planering och anteckningar.

Anteckningsboken mäter 9 x 14 cm (pocketstorlek) och är utformad för att rymma 12 månaders användning. Inuti hittar användaren en veckouppslagslayout som sträcker sig över två sidor. Varje veckouppslag har dagarna i veckan listade på vänster sida, medan höger sida är linjerad för anteckningar och uppgifter. Detta layoutformat ger en överskådlig vy av veckans händelser samtidigt som det ger utrymme för detaljerade noteringar och to-do-listor.

Sidor är tillverkade av syrafritt papper, vilket säkerställer lång hållbarhet och motståndskraft mot blekning över tid. Papprets kvalitet är också optimerad för att ge en smidig skrivupplevelse och är lämpligt för en mängd olika pennor och bläck utan att blöda igenom.

Moleskine 12M Weekly Notebook inkluderar även användbara funktioner som ett elastiskt stängningsband som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används, en inbyggd bokmärkesremsa för att snabbt hitta rätt vecka, och en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och kvitton.

Produkten kommer också med Moleskines historia och kvalitetslöfte, samt en avtagbar informationsblad med internationella mått och riktnummer, vilket kan vara användbart för resande användare. Dessutom är det möjligt att ladda ner Moleskines ”In case of loss”-etikett, som kan fyllas i med kontaktinformation för att öka chansen att få tillbaka anteckningsboken om den skulle komma bort.

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Pocket Black är en idealisk planerare för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar en kombination av stil, funktion och portabilitet i sin dagliga organisation.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Pocket Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *