Rea!

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Large Sapphire Blue

Beställ nu!

kr195.00

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Large Sapphire Blue är en stor veckoplanerare med mjukt omslag och en snygg safirblå färg. Den innehåller veckouppslag samt anteckningssidor för ett helt år.

Artikelnr: 10623500112199389

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Large Sapphire Blue är en elegant och funktionell veckoplanerare som kombinerar Moleskines klassiska design med praktisk användbarhet. Den här stora planeraren, med måtten 13 x 21 cm, har en mjuk pärm i en djup safirblå färg som ger en professionell och stilren look.

Planeraren sträcker sig över 12 månader, med en vecka uppslagen över två sidor: vänster sida för veckans dagar och höger sida linjerad för anteckningar och to-do-listor. Detta layoutformat ger användaren en överskådlig vy av veckans händelser samtidigt som det finns gott om utrymme för detaljerade anteckningar.

Sidor är tillverkade av elfenbensfärgat papper med en vikt på 70 g/m², vilket är syrafritt och av hög kvalitet, vilket minskar genomblödning och gör det lämpligt för en mängd olika skrivinstrument. Den mjuka pärmens flexibilitet gör den lätt att bära med sig och den passar bekvämt i de flesta väskor och ryggsäckar.

Moleskine 12M Weekly Notebook inkluderar användbara funktioner som en elastisk stängningsrem som håller planeraren säkert stängd, en inbyggd bokmärkesremsa för att snabbt hitta rätt vecka, och en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och kvitton.

Dessutom innehåller planeraren internationella mått och riktnummer, en resplanerare, en kalenderöversikt och en tidszonkarta, vilket gör den till ett utmärkt verktyg för både personlig och professionell planering. Varje Moleskine-produkt följer med en unik historia och en kvalitet som har uppskattats av kreativa yrkesverksamma och entusiaster över hela världen.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Large Sapphire Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *