Rea!

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Large Red

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr325.00.Det nuvarande priset är: kr195.00.

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Large Red är en stor veckoplanerare med mjukt omslag och en röd färg. Den har ett veckouppslag på vänstra sidan och linjerat anteckningsutrymme på högra sidan för varje vecka under 12 månader.

Artikelnr: 10623501326183260

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Large Red är en elegant och funktionell veckoplanerare som kombinerar Moleskines klassiska design med praktiska funktioner för daglig organisering. Den här stora planeraren har en mjuk röd omslag och mäter 13 x 21 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar och planering samtidigt som den är tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med i en väska eller ryggsäck.

Planeraren sträcker sig över 12 månader, med en vecka uppslagen över två sidor: vänster sida visar hela veckans dagar i horisontell layout, medan höger sida är en linjerad sida för anteckningar och uppgifter. Detta layoutformat är idealiskt för dem som vill ha en översikt över veckans händelser samtidigt som de har utrymme för detaljerade anteckningar och to-do-listor.

Tillverkad av högkvalitativt syrafritt papper, erbjuder Moleskine-planeraren en smidig skrivupplevelse och är lämplig för en mängd olika pennor och bläck utan att blöda igenom. Sidorna är bundna i en mjuk pärm som är flexibel men ändå hållbar, och den klassiska elastiska stängningen håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används.

I tillägg till den veckovisa planeringen innehåller Moleskine 12M Weekly Notebook också användbara verktyg som tidszoner, internationella mått, riktnummer och en årlig kalender. Det finns också en expanderbar innerficka på baksidan av anteckningsboken för att förvara lösa papper och kvitton.

Planeraren har rundade hörn, en bokmärkesremsa för att snabbt hitta rätt vecka, och den är sydd så att den kan ligga platt när den är öppen, vilket gör det enkelt att skriva och bläddra. Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Large Red är en stilfull och praktisk följeslagare för alla som värdesätter organisation och design.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Large Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *