Rea!

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Large Myrtle Green

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr325.00.Det nuvarande priset är: kr260.00.

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Large Myrtle Green är en veckoplanerare med mjukt omslag och stor storlek. Den har en distinkt myrtengrön färg och är designad för ett års användning.

Artikelnr: 10623500784974512

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Large Myrtle Green är en elegant och funktionell veckoplanerare som kombinerar Moleskines klassiska design med praktiska funktioner för daglig organisering. Den här stora planeraren har ett mjukt omslag i en distinkt myrtengrön färg som ger en lugn och naturlig känsla till din planering.

Planeraren är indelad i en 12-månaders layout som sträcker sig över ett helt år. Varje tvåsidigt uppslag är uppdelat med veckans dagar på vänster sida och en linjerad sida på höger för anteckningar, vilket gör det enkelt att se hela veckans schema samtidigt som man har utrymme för detaljerade noteringar och to-do-listor.

Storleken på planeraren är ’Large’, vilket motsvarar ungefär 13 x 21 cm (5 x 8,25 tum), vilket ger tillräckligt med skrivutrymme samtidigt som den är tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med i en väska eller ryggsäck. De rundade hörnen bidrar till Moleskines ikoniska utseende och gör att planeraren är hållbar och tålig mot slitage.

Sidor är tillverkade av elfenbensfärgat papper med en vikt på 70 g/m², vilket är känt för sin höga kvalitet och förmåga att motstå bläckgenomträngning från pennor och markörer. En inbyggd bokmärkesremsa hjälper dig att snabbt hitta rätt vecka, och en elastisk stängning håller planeraren säkert stängd när den inte används.

I tillägg till den veckovisa planeringen innehåller Moleskine-planeraren användbara verktyg som internationella mått, tidszoner, internationella telefonkoder, en översikt över årets helgdagar och en resplanerare. I slutet av planeraren finns också utökade anteckningssidor för ytterligare noteringar.

Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Large Myrtle Green är en idealisk följeslagare för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar en kombination av stil och funktion i sin dagliga planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Weekly Notebook Softcover Large Myrtle Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *