Moleskine 12M Weekly Notebook Horizontal Softcover Pocket Black

Beställ nu!

kr279.00

Moleskine 12M Weekly Notebook är en fickstor anteckningsbok med ett mjukt omslag och horisontell veckouppslag. Den är svart och designad för att organisera och planera dina veckor under ett år.

Artikelnr: 10623501169821020 Kategori:

Moleskine 12M Weekly Notebook Horizontal Softcover Pocket Black är en kompakt och flexibel planeringskalender som kombinerar Moleskines klassiska design med praktisk funktionalitet. Den här fickstorlekskalendern har en mjuk svart omslag och är utformad för att vara hållbar och lätt att bära med sig.

Kalendern sträcker sig över 12 månader, med en veckouppslag som är horisontellt orienterad över två sidor. Varje veckouppslag har dagarna listade horisontellt över vänstra sidan, medan den högra sidan erbjuder linjerat utrymme för anteckningar, att-göra-listor eller andra noteringar. Detta layoutformat ger en överskådlig vy av veckans händelser samtidigt som det ger utrymme för detaljerad planering och noteringar.

Kalendern innehåller också användbara funktioner som en årsöversikt, internationella helgdagar, tidszoner, mått och omvandlingstabeller, samt en resplanerare. Dessutom finns det utrymme för adresser och telefonnummer i slutet av kalendern.

Moleskine 12M Weekly Notebook är tillverkad med syrafritt papper, vilket säkerställer lång hållbarhet och motståndskraft mot blekning. Sidorna är trådbundna, vilket gör att kalendern kan ligga platt när den är öppen, och det elastiska stängningsbandet håller kalendern säkert stängd när den inte används. En expanderbar innerficka i bakre omslaget ger ytterligare förvaringsutrymme för lösa papper och kvitton.

Kalenderns mått är 9 x 14 cm, vilket gör den tillräckligt liten för att enkelt kunna förvaras i en ficka eller handväska, men tillräckligt stor för att skriva i bekvämt. Den svarta mjuka omslaget ger en klassisk och professionell look samtidigt som den är flexibel och tålig.

Moleskine 12M Weekly Notebook Horizontal Softcover Pocket Black är en idealisk följeslagare för alla som värdesätter organisation och stil i sin dagliga planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Weekly Notebook Horizontal Softcover Pocket Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *