Rea!

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Pocket Sapphire Blue

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr279.00.Det nuvarande priset är: kr167.00.

Moleskine 12M Weekly Notebook är en fickstor anteckningsbok med hårt omslag i färgen safirblå. Den har en veckouppslagsdesign som sträcker sig över 12 månader.

Artikelnr: 10623500996479899

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Pocket Sapphire Blue är en kompakt och elegant planeringskalender som kombinerar veckovisa schemaläggningssidor med anteckningssidor, vilket gör den till ett idealiskt verktyg för att organisera veckans händelser och anteckningar på ett ställe. Den har en hård pärm klädd i en djup safirblå färg som ger en professionell och sofistikerad känsla.

Kalendern sträcker sig över 12 månader, med en vecka per uppslag. På vänster sida av uppslaget finns dagarna måndag till söndag listade vertikalt med tillräckligt med utrymme för att skriva in möten, händelser och andra planer. På höger sida finns en linjerad sida för anteckningar, idéer eller att göra-listor, vilket gör det enkelt att hålla veckans aktiviteter och tillhörande anteckningar organiserade.

Kalendern är i pocketformat, vilket gör den lätt att bära med sig i en väska eller ficka. Den har Moleskines klassiska elastiska stängningsband som håller anteckningsboken stängd och skyddad när den inte används. Dessutom finns det ett praktiskt tygmärke som fungerar som bokmärke, så att du snabbt kan hitta rätt vecka.

Inuti finns också användbara verktyg som tidszoner, internationella mått, riktnummer och en resplanerare. Sidorna är tillverkade av syrafritt papper, vilket bidrar till en högkvalitativ skrivupplevelse och säkerställer att dina anteckningar bevaras över tid.

Moleskine 12M Weekly Notebook har även en expanderbar innerficka på baksidan där du kan förvara lösa papper och kvitton. Den har rundade hörn som minskar risken för att de ska vikas när du bär runt den. Anteckningsbokens dimensioner är anpassade för att vara portabla samtidigt som de erbjuder tillräckligt med skrivyta.

Produkten är en del av Moleskines klassiska kollektion och är känd för sin kvalitet och hållbarhet, vilket gör den till en uppskattad följeslagare för både professionellt och personligt bruk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Pocket Sapphire Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *