Rea!

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Pocket Red

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr279.00.Det nuvarande priset är: kr223.00.

Moleskine 12M Weekly Notebook är en fickstor anteckningsbok med hårt omslag och veckouppslag. Den har en röd färg och är designad för ett års användning.

Artikelnr: 10623501987732786

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Pocket Red är en kompakt och elegant planeringskalender som kombinerar veckovisa schemaläggningsmöjligheter med anteckningsutrymme. Den har en hård pärm klädd i en djup röd färg som ger en klassisk och professionell look. Kalendern är i fickformat, vilket gör den lätt att bära med sig överallt.

Kalendern sträcker sig över 12 månader, med en vecka uppslagen över två sidor: vänstra sidan visar dagarna måndag till söndag med linjerad plats för att skriva in möten, händelser och andra planer, medan högra sidan är en linjerad sida för anteckningar och to-do-listor. Detta layout ger en bra översikt över veckans aktiviteter samtidigt som det finns gott om utrymme för detaljerade anteckningar.

Kalendern innehåller också användbara funktioner som en årsöversikt, internationella helgdagar, tidszoner, mått och omvandlingstabeller, samt en resplanerare. I början av varje månad finns det en månadssammanfattningssida för att kunna planera och se viktiga datum vid en snabb överblick.

Moleskine 12M Weekly Notebook är utrustad med Moleskines klassiska egenskaper som rundade hörn, elfenbensfärgat 70 g/m² papper som är skonsamt för ögonen och pennan, ett elastiskt stängningsband som håller kalendern stängd och skyddad, en tyg bokmärkesremsa för att snabbt hitta rätt vecka, och en expanderbar innerficka i kartong och tyg där man kan förvara lösa papper och anteckningar.

Kalenderns mått är 9 x 14 cm, vilket gör den till en perfekt följeslagare för den som är på språng och behöver organisera sitt schema i en praktisk och stilfull kalender.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Pocket Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *