Rea!

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Pocket Myrtle Green

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr279.00.Det nuvarande priset är: kr223.00.

Moleskine 12M Weekly Notebook är en fickstor anteckningsbok med hårt omslag i färgen myrtengrön. Den har en veckouppslagsdesign som sträcker sig över 12 månader.

Artikelnr: 10623500261270210

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Pocket Myrtle Green är en kompakt och elegant planeringskalender som kombinerar veckovisa avsnitt med anteckningssidor, vilket gör den till ett idealiskt verktyg för att organisera veckans händelser och anteckningar på ett ställe. Den har en hård pärm klädd i en distinkt myrtengrön färg, vilket ger den ett professionellt och stilfullt utseende.

Kalendern sträcker sig över 12 månader, med varje vecka som presenteras över två sidor: en sida för veckans dagar och en sida linjerad för anteckningar. Detta layoutformat är perfekt för dem som vill ha en översikt över veckans aktiviteter samtidigt som de har gott om utrymme för att skriva ner detaljer, idéer eller uppgifter.

Kalendern är i pocketformat, vilket gör den lätt att bära med sig i en väska eller ficka. Måtten är vanligtvis runt 9 x 14 cm, vilket är tillräckligt litet för att vara bärbar men tillräckligt stort för att skriva i bekvämt.

Inuti hittar användaren Moleskines klassiska elfenbensfärgade papper, som är känt för sin höga kvalitet och motståndskraft mot bläckgenomträngning. Pappret är syrafritt och har en vikt som är lämplig för de flesta pennor, inklusive bläckpennor.

Kalendern har också en rad användbara funktioner, såsom en elastisk stängning för att hålla anteckningsboken säkert stängd, en inbyggd bokmärkesremsa för att snabbt hitta rätt vecka, och en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och kvitton.

Ytterligare funktioner kan inkludera internationella tidszoner, mätomvandlingar, internationella mått och riktnummer, samt en översikt över hela året och en planeringssektion för kommande händelser. Moleskine 12M Weekly Notebook är en populär produkt bland studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar en kombination av stil och funktion i sin dagliga planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Pocket Myrtle Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *