Rea!

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Pocket Burgundy

Beställ nu!

kr167.00

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Pocket Burgundy är en fickstor veckoplanerare med hårt omslag och ett års omfattning. Den har en elegant vinröd färg och är designad för att organisera veckovisa uppgifter och anteckningar.

Artikelnr: 10623501659485984

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Pocket Burgundy är en kompakt och elegant planeringskalender som kombinerar Moleskines klassiska design med funktionell veckoplanering. Den här fickstorleksdagboken har en hård pärm klädd i en djup vinröd (burgundy) färg som ger den ett sofistikerat och professionellt utseende.

Kalendern sträcker sig över 12 månader, med en vecka uppslagen över två sidor: vänster sida för veckans dagar med linjerad plats för anteckningar och höger sida linjerad för ytterligare noteringar. Detta layoutformat är idealiskt för dem som vill ha en översikt över veckans händelser samtidigt som de har utrymme för detaljerade anteckningar och to-do-listor.

Produkten mäter 9 x 14 cm, vilket gör den tillräckligt liten för att enkelt kunna förvaras i en ficka eller handväska, men tillräckligt stor för att skriva i bekvämt. Sidorna är tillverkade av elfenbensfärgat papper på 70 g/m², vilket är känt för sin höga kvalitet och motståndskraft mot bläckgenomträngning. Pappret är syrafritt, vilket bidrar till dess hållbarhet och säkerställer att dina anteckningar bevaras över tid.

Kalendern innehåller användbara funktioner som internationella tidszoner, mätomvandlingar, flygbolagsinformation och en årlig översikt. Dessutom finns det en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och kvitton. En matchande bokmärkesremsa hjälper dig att snabbt hitta rätt vecka, och en elastisk stängning håller din Moleskine stängd och skyddad när den inte används.

Moleskine 12M Weekly Notebook är en idealisk följeslagare för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar att hålla sina dagar organiserade med stil. Dess tidlösa design och praktiska funktioner gör den till en uppskattad present eller ett personligt köp för planering och daglig användning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Pocket Burgundy”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *