Rea!

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Pocket Brown

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr279.00.Det nuvarande priset är: kr223.00.

Moleskine 12M Weekly Notebook är en fickstor anteckningsbok med hårt omslag i brun färg. Den har en veckouppslagslayout som sträcker sig över 12 månader.

Artikelnr: 10623500573977546

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Pocket Brown är en kompakt och elegant veckoplanerare som kombinerar veckovisa kalenderuppslag med anteckningssidor, vilket gör den till ett idealiskt verktyg för att organisera veckans händelser och anteckningar på ett ställe. Den har en hård brun omslag som ger en klassisk och professionell look samt hållbarhet och skydd för sidorna inuti.

Kalendern sträcker sig över 12 månader, med varje vecka presenterad på vänster sida och en linjerad sida för anteckningar på höger sida, vilket ger användaren en översiktlig vy av veckans aktiviteter samtidigt som det finns gott om utrymme för detaljerade anteckningar, idéer eller uppföljningar.

Produkten är i pocketformat, vilket gör den lätt att bära med sig i en väska eller ficka. Måtten är vanligtvis runt 9 x 14 cm, vilket är en idealisk storlek för att snabbt kunna skriva ner tankar eller mötesanteckningar.

Sidorna är tillverkade av syrafritt papper, vilket bidrar till att bevara anteckningarna över tid utan att de gulnar eller försämras. Papprets kvalitet är också anpassad för att minimera bläckgenomträngning och smetning.

Moleskine 12M Weekly Notebook inkluderar också användbara funktioner som ett elastiskt stängningsband som håller anteckningsboken stängd och skyddad när den inte används, en inbyggd bokmärkesremsa för att snabbt hitta rätt vecka, och en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och kvitton.

Designen är tidlös och funktionell, med rundade hörn, en fast rygg som står emot slitage och en sömlös bindning som tillåter anteckningsboken att ligga platt när den är öppen för enkel skrivning och läsning.

Moleskine är känt för sin höga kvalitet och sina stilrena produkter, och denna veckoplanerare är inget undantag. Den är perfekt för professionella, studenter och alla som uppskattar en organiserad och strukturerad approach till sin tidshantering och anteckningstagning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Pocket Brown”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *