Rea!

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Sapphire Blue

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr325.00.Det nuvarande priset är: kr195.00.

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Sapphire Blue är en stor veckoplanerare med hårt omslag och en snygg safirblå färg. Den innehåller veckouppslag samt anteckningssidor för ett helt år.

Artikelnr: 10623500575122066

Produktbeskrivning:

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Sapphire Blue är en elegant och funktionell veckoplanerare som kombinerar Moleskines klassiska design med praktisk veckoöversikt. Den här stora planeraren, med måtten 13 x 21 cm, har en hård pärm klädd i en iögonfallande safirblå färg som ger en sofistikerad touch till din dagliga organisering.

Inuti planeraren hittar du Moleskines karaktäristiska elfenbensfärgade papper med avrundade hörn, vilket ger en mjuk och behaglig skrivupplevelse. Pappret är syrafritt och har en vikt på 70 g/m², vilket gör det slitstarkt och lämpligt för användning med olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor.

Planeraren är uppdelad i en veckovis layout som sträcker sig över 12 månader. Varje uppslag visar veckans dagar på vänster sida, med tillräckligt med utrymme för att notera möten, händelser och uppgifter. På höger sida finns en linjerad sida för anteckningar, idéer och to-do-listor, vilket gör det enkelt att hålla koll på veckans aktiviteter och planer.

I början av planeraren finns en årsöversikt och en planeringssida för att sätta upp mål och viktiga datum. Dessutom finns det användbara sidor som internationella mått, riktnummer och flygplatsinformation, vilket gör den till en idealisk följeslagare för resor.

Moleskine 12M Weekly Notebook inkluderar också klassiska detaljer som ett elastiskt stängningsband för att hålla planeraren stängd och skyddad, en inbyggd bokmärkesremsa för att snabbt hitta rätt vecka, och en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och kvitton.

Varje Moleskine-produkt är trådbunden och har en ”In case of loss”-etikett på den första sidan där du kan skriva ditt namn och en belöning för återlämnande, vilket ger en extra trygghet om planeraren skulle komma bort.

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Sapphire Blue är en perfekt följeslagare för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar en kombination av stil och funktion i sin dagliga planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Sapphire Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *