Rea!

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Red

Beställ nu!

kr260.00

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Red är en stor anteckningsbok med hårt omslag och veckouppslag för ett års användning. Den har en klassisk röd design och är känd för sin kvalitet och hållbarhet.

Artikelnr: 10623500397435185

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Red är en elegant och funktionell veckoplanerare som kombinerar Moleskines klassiska design med praktiska funktioner för tidsplanering. Den här stora anteckningsboken, med sina distinkta runda hörn, elfenbensfärgade sidor och elastiska stängningsband, är en ikonisk och pålitlig följeslagare för både professionellt och personligt bruk.

Produkten har en hård pärm klädd i en iögonfallande röd färg, vilket ger den en distinkt och sofistikerad look. Pärmens hårdhet skyddar sidorna inuti och gör det enkelt att skriva i boken även när du är på språng. Bokens storlek är ’Large’, vilket vanligtvis innebär måtten 13 x 21 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar samtidigt som den är tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med i en väska eller ryggsäck.

Inuti boken finns en 12-månaders veckovis layout, där varje uppslag visar en veckas dagar på vänster sida och en linjerad sida för anteckningar på höger sida. Detta gör det möjligt för användaren att se hela veckans händelser och planer på en gång, samtidigt som det finns utrymme för detaljerade anteckningar, idéer eller uppföljningar.

Kalendern sträcker sig från januari till december och inkluderar internationella helgdagar, en årlig översikt och månadsöversikter för enkel referens. Dessutom finns det användbara sidor som tidszoner, mått och omvandlingstabeller, och en resplanerare.

Boken har en inbyggd bokmärkeslina som gör det enkelt att snabbt hitta rätt plats, samt en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och kvitton. Sidorna är sydda och limmade för extra hållbarhet och boken öppnas platt, vilket gör det enkelt att skriva i den.

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Red är tillverkad av högkvalitativt papper som är anpassat för att användas med olika skrivinstrument, från blyertspennor till bläckpennor, och är syrafrid för att säkerställa att dina anteckningar bevaras över tid.

Denna produkt är en del av Moleskines miljöinitiativ; den är FSC-certifierad, vilket innebär att pappret kommer från skogar som förvaltas på ett ansvarsfullt sätt. Moleskine är också känt för sin engagemang för kultur och kreativitet, vilket återspeglas i deras klassiska och tidlösa design.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *