Rea!

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Myrtle Green

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr325.00.Det nuvarande priset är: kr260.00.

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Myrtle Green är en stor veckoplanerare med hårt omslag och en elegant myrtengrön färg. Den innehåller veckouppslag samt anteckningssidor för ett helt år.

Artikelnr: 10623501173917701

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Myrtle Green är en elegant och funktionell veckoplanerare som kombinerar Moleskines klassiska design med praktiska funktioner för daglig organisering. Den här stora anteckningsboken, med måtten 13 x 21 cm, är perfekt för att planera och spåra veckovisa åtaganden.

Omslaget är hårt och klätt i en distinkt myrtengrön färg, vilket ger en professionell och stilren look samtidigt som det skyddar sidorna inuti. Den hållbara konstruktionen säkerställer att planeraren kan tåla dagligt bruk och enkelt kan förvaras i en väska eller ryggsäck utan att skadas.

Inuti boken finns en layout som är uppdelad med en veckovis översikt på vänster sida, där varje dag har sin egen horisontella plats för anteckningar och planering. Höger sida av uppslaget är en linjerad sida för ytterligare anteckningar, idéer eller att-göra-listor, vilket ger användaren flexibilitet att anpassa sin organisering.

Pappret är av hög kvalitet, syrafritt och har en lätt krämfärg som är skonsam för ögonen. Det är också känt för att vara tåligt och lämpar sig väl för olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor, utan att bläcket blöder igenom.

Moleskine 12M Weekly Notebook inkluderar användbara funktioner som ett elastiskt stängningsband som håller anteckningsboken säkert stängd, en inbyggd bokmärkesremsa för att snabbt hitta rätt vecka, och en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och kvitton.

Dessutom innehåller den internationella helgdagar, en årsöversikt för det aktuella och nästkommande året, och månadsöversikter för enkel långsiktig planering. Varje anteckningsbok har också en unik serienummer för Moleskines kvalitetskontroll och autenticitet.

Moleskine 12M Weekly Notebook är en idealisk följeslagare för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar en kombination av stil och funktion i sin dagliga planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Myrtle Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *