Rea!

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Burgundy

Beställ nu!

kr260.00

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Burgundy är en stor veckoplanerare med hårt omslag och en elegant vinröd färg. Den innehåller veckouppslag samt anteckningssidor för ett helt år.

Artikelnr: 10623500719121917

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Burgundy är en elegant och funktionell veckoplanerare som kombinerar Moleskines klassiska design med praktisk veckoöversikt. Den här stora planeraren, med måtten 13 x 21 cm, har en hård pärm klädd i en djup vinröd (burgundy) färg som ger den ett sofistikerat utseende.

Inuti innehåller den 12 månaders veckovisa uppslag där varje vecka är organiserad över två sidor: vänster sida för veckans dagar med linjerad plats för anteckningar och höger sida är linjerad för ytterligare noteringar och planering. Detta layoutformat är idealiskt för dem som vill ha en översikt över veckans händelser samtidigt som de har utrymme för detaljerade anteckningar.

Pappret är av hög kvalitet, syrafritt och har en vikt på 70 g/m², vilket gör det lämpligt för en mängd olika skrivinstrument, inklusive pennor, bläckpennor och till och med vattenbaserade pennor. Den släta ytan på pappret säkerställer en behaglig skrivupplevelse.

Notebookens extra funktioner inkluderar en elastisk stängningsmekanism som håller anteckningsboken säkert stängd, en inbyggd bokmärkesremsa för att snabbt hitta rätt vecka, och en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och kvitton. Dessutom finns det användbara informationssidor i början, inklusive internationella mått, tidszoner och en reseplanerare.

Moleskine 12M Weekly Notebook är också utrustad med avrundade hörn, vilket bidrar till dess hållbarhet och ger den en klassisk finish. Den här planeraren är perfekt för professionella, studenter och alla som uppskattar en kombination av stil och funktion i sin dagliga planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Burgundy”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *