Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Brown

Beställ nu!

kr325.00

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Brown är en stor anteckningsbok med hårt omslag och veckouppslag för ett års användning. Den har en klassisk brun design och är populär för sin smidiga planering och anteckningsutrymme.

Artikelnr: 10623501787124807 Kategori:

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Brown är en elegant och funktionell veckoplanerare som kombinerar Moleskines klassiska design med praktisk veckoöversikt. Den stora storleken på denna anteckningsbok, med måtten 13 x 21 cm, ger gott om utrymme för anteckningar och planering.

Omslaget är hårt och klätt i en högkvalitativ brun syntetisk material som ger en lyxig känsla samtidigt som den är hållbar och skyddar sidorna inuti. Den har rundade hörn, en elastisk stängning och ett matchande bokmärkesband som gör det enkelt att hålla reda på var du är i planeraren.

Inuti innehåller den 12 månaders veckovisa uppslag, med veckans dagar på vänster sida och en linjerad sida för anteckningar på höger sida. Detta layout ger en tydlig översikt över veckans händelser samtidigt som det finns utrymme för detaljerade anteckningar och to-do-listor.

Pappret är av Moleskines vanliga höga kvalitet, syrafritt och med en lätt krämfärg som är skonsam för ögonen. Det är också tillräckligt tjockt för att förhindra bläckgenomträngning. I slutet av anteckningsboken finns extra sidor för anteckningar samt en expanderbar innerficka för lösa papper och kvitton.

Moleskine 12M Weekly Notebook inkluderar även användbara verktyg som tidszoner, internationella mått, riktnummer och en semesteröversikt. Den har även en avtagbar adressbok och en reseplaneringssida.

Denna planerare är perfekt för professionella, studenter och alla som uppskattar en strukturerad veckoöversikt kombinerat med flexibiliteten av en anteckningsbok. Dess klassiska utseende och robusta konstruktion gör den till en pålitlig följeslagare genom hela året.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Brown”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *