Rea!

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Black

Beställ nu!

kr260.00

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Black är en stor anteckningsbok med hårt omslag och veckouppslag för ett års användning. Den har en klassisk svart design och är populär för sin smidiga layout och kvalitativa papper.

Artikelnr: 10623501117500659 Kategori:

Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Black är en elegant och funktionell veckoplanerare som kombinerar Moleskines klassiska design med praktisk veckouppdelning. Den här stora versionen har måtten 13 x 21 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar och planering.

Omslaget är hårt och klätt i en svart, vattentålig syntetisk material som ger en lyxig känsla samtidigt som den skyddar sidorna inuti. Den svarta färgen ger planeraren en tidlös och professionell look som passar i alla sammanhang.

Inuti innehåller planeraren 12 månaders uppslag, från januari till december, med en vecka per uppslag. På vänster sida av uppslaget finns dagarna i veckan uppdelade med gott om plats för dagliga planer och möten, medan höger sida erbjuder linjerat utrymme för anteckningar, idéer och to-do-listor.

Sidorna är tillverkade av syrafritt papper, vilket förhindrar gulning över tid och ger en högkvalitativ skrivupplevelse. Papprets vikt är anpassad för att minimera genomblödning och fjäderbildning när man skriver med bläckpennor.

Moleskine 12M Weekly Notebook inkluderar även användbara funktioner som ett elastiskt stängningsband som håller planeraren stängd och skyddad när den inte används, en inbyggd bokmärkesremsa för att snabbt hitta rätt vecka, och en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och kvitton.

I början av planeraren finns en årsöversikt och månadsöversikter, samt sidor för viktiga datum, deadlines och projektplanering. I slutet av planeraren finns extra anteckningssidor för ytterligare noteringar.

Moleskine 12M Weekly Notebook är en idealisk följeslagare för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar en strukturerad och stilfull planering av sitt dagliga liv.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Weekly Notebook Hardcover Large Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *