Rea!

Moleskine 12M Weekly Hardcover XL Sapphire Blue

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr360.00.Det nuvarande priset är: kr216.00.

Moleskine 12M Weekly Hardcover XL Sapphire Blue är en stor veckoplanerare med hårt omslag och ett helt år av organiseringsutrymme. Den har en elegant safirblå färg och är designad för att hjälpa användaren att hålla koll på veckans händelser och uppgifter.

Artikelnr: 10623500036917743

Moleskine 12M Weekly Hardcover XL Sapphire Blue är en elegant och funktionell veckoplanerare som är designad för att hjälpa användare att organisera sina veckor effektivt. Den har en hård pärm klädd i en djup safirblå färg som ger den ett distinkt och professionellt utseende. Storleken XL innebär att den är rymligare än standardstorlekar, vilket ger gott om utrymme för anteckningar och planering.

Planeraren sträcker sig över 12 månader, med en vecka uppslagen över två sidor. På vänster sida finns dagarna i veckan listade vertikalt med tillräckligt med utrymme för att skriva ner möten, händelser och andra viktiga tidsbundna anteckningar. På höger sida finns en linjerad sida för allmänna anteckningar, idéer eller att-göra-listor.

Moleskine 12M Weekly Hardcover XL har också en rad användbara funktioner som en elastisk stängningsrem som håller planeraren säkert stängd när den inte används, en inbyggd bokmärkesrem för att snabbt hitta rätt vecka, och en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och kvitton.

Sidorna är tillverkade av syrafritt papper, vilket är skonsamt för pennor och minskar risken för att bläcket blöder igenom. Dessutom innehåller planeraren användbara informationssidor som internationella mått, tidszoner och en årlig översikt.

Moleskine är känt för sin kvalitet och hållbarhet, och denna veckoplanerare är inget undantag. Den är perfekt för professionella, studenter och alla som uppskattar en strukturerad och stilfull metod för att hålla reda på sitt hektiska liv.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Weekly Hardcover XL Sapphire Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *