Rea!

Moleskine 12M Spiral Planner XL Almond

Beställ nu!

kr246.00

Moleskine 12M Spiral Planner XL Almond är en extra stor spiralbunden kalender med en mandelfärgad hård pärm. Den erbjuder 12 månaders vecko- och månadsplaneringssidor, med plats för anteckningar och påminnelser.

Artikelnr: 10623500525407596

Moleskine 12M Spiral Planner XL Almond är en elegant och funktionell spiralbunden planerare som är designad för att hjälpa användare att organisera sitt dagliga liv över en period av 12 månader. Den här extra stora versionen av Moleskine-planeraren har en mjuk, mandelfärgad omslagsdesign som ger en subtil och professionell look, vilket gör den lämplig för både personligt och professionellt bruk.

Planeraren är tillverkad av högkvalitativt papper som är känt för sin förmåga att stå emot bläckgenomträngning, vilket gör den idealisk för användning med olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor och markörer. Papprets vikt och kvalitet bidrar till en smidig skrivupplevelse.

Formatet XL innebär att planeraren är rymlig nog att ge gott om utrymme för anteckningar, möten och dagliga uppgifter. Varje sida är tydligt indelad med linjerade eller rutade sektioner, vilket gör det enkelt att hålla ordning på olika typer av information. Dessutom kan varje vecka eller månad ses över två sidor, vilket ger en överskådlig vy över tidsplaneringen.

Planeraren innehåller också användbara funktioner som en årsöversikt, månadsöversikter, internationella helgdagar, tidszoner, mått och omvandlingstabeller, samt en flyttbar linjal/bokmärke. Det finns även dedikerade sidor för att skriva ner resplaner, projektplanering och andra anteckningar.

Spiralbindningen är robust och gör det möjligt att vända på sidorna 360 grader, vilket är praktiskt när man vill skriva eller läsa utan att planeraren tar upp för mycket plats. Dessutom gör det planeraren mer hållbar och lätt att hantera.

Moleskine 12M Spiral Planner XL Almond är en del av Moleskines breda sortiment av högkvalitativa anteckningsböcker och planerare som är kända för sin stilrena design och funktionalitet. Den är perfekt för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar att hålla sina dagar organiserade med en touch av klassisk elegans.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Spiral Planner XL Almond”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *