Rea!

Moleskine 12M Monthly Kalender Softcover XL Black

Beställ nu!

kr288.00

Moleskine 12M Monthly Kalender Softcover XL Black är en stor, mjuk pärmkalender som täcker 12 månader. Den har en månadsöversikt på varje uppslag och är designad för enkel och överskådlig planering.

Artikelnr: 10623500663957369

Moleskine 12M Monthly Kalender Softcover XL Black är en elegant och funktionell månadskalender som är designad för att hjälpa användare att organisera och planera sin tid effektivt. Kalendern har en mjuk pärm i svart och är tillverkad i Moleskines klassiska stil med rundade hörn, en elastisk stängning och ett bokmärkesband för att enkelt hitta rätt månad.

Kalendern är i XL-storlek, vilket ger gott om utrymme för anteckningar och planering. Måtten är vanligtvis runt 19 x 25 cm, vilket gör den tillräckligt stor för detaljerad planering men ändå smidig nog att bära med sig. Varje månadssida i kalendern visar en hel månad i översikt, med en kolumn för varje dag där användaren kan skriva ner viktiga händelser, möten och deadlines.

Förutom månadsvyerna innehåller kalendern även extra sidor för anteckningar och to-do-listor, vilket gör det enkelt att hålla reda på olika uppgifter och projekt. Pappret i Moleskine-kalendern är av hög kvalitet, syrafritt och har en slät yta som är lämplig för både pennor och bläck.

Kalendern sträcker sig över 12 månader, vanligtvis från januari till december, och är utformad för att vara användarvänlig och hållbar. Den mjuka pärmens flexibilitet gör att kalendern enkelt kan förvaras i en väska eller ryggsäck utan att ta skada.

Moleskine 12M Monthly Kalender Softcover XL Black är en idealisk följeslagare för studenter, yrkesverksamma och alla som värdesätter strukturerad och stilfull planering. Dess minimalistiska och tidlösa design gör den till en uppskattad accessoar för daglig användning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Monthly Kalender Softcover XL Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *