Rea!

Moleskine 12M Monthly Kalender Softcover Pocket Black

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr279.00.Det nuvarande priset är: kr167.00.

Moleskine 12M Monthly Kalender är en fickstor kalender med mjukt omslag och svart färg. Den sträcker sig över 12 månader och har månadsöversikter.

Artikelnr: 10623500214009589

Moleskine 12M Monthly Kalender Softcover Pocket Black är en kompakt och praktisk månadskalender som är designad för att enkelt kunna tas med överallt. Kalendern har en mjuk svart omslag som är tillverkad av Moleskines kända högkvalitativa material, vilket ger den en elegant och professionell look samtidigt som den är hållbar och tålig mot slitage.

Kalenderns storlek är pocketformat, vilket gör den idealisk för att förvara i en handväska, ryggsäck eller till och med i fickan på en större jacka. Måtten är vanligtvis omkring 9 x 14 cm, vilket gör den tillräckligt liten för att vara bärbar men tillräckligt stor för att skriva in viktiga händelser och möten.

Inuti kalendern finns en månadsvy som sträcker sig över 12 månader, med en månad per uppslag. Varje månadssida ger en översikt över månaden med tillräckligt med utrymme för att markera viktiga datum, möten och händelser. Dagarna är tydligt markerade och det finns ofta extra utrymme för anteckningar vid sidan av eller under kalenderdelen.

Kalendern innehåller också användbara funktioner som internationella helgdagar, tidszoner, mått och omvandlingstabeller, samt en resplanerare. I början av kalendern finns en årsöversikt och i slutet finns ofta extra sidor för allmänna anteckningar.

Moleskine är känt för sin klassiska elastiska stängning som håller kalendern stängd och skyddad när den inte används. Dessutom har den en inbyggd bokmärkesremsa som gör det enkelt att snabbt hitta rätt månad. Kalendern har också en expanderbar innerficka på baksidan där man kan förvara lösa papper och kvitton.

Pappret i Moleskine-kalendrar är av hög kvalitet, syrafritt och har en lätt krämfärg som är skonsam för ögonen och bra för att skriva på med olika pennor, inklusive bläckpennor.

Moleskine 12M Monthly Kalender Softcover Pocket Black är en idealisk följeslagare för alla som värdesätter organisation, stil och portabilitet i sin dagliga planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Monthly Kalender Softcover Pocket Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *