Rea!

Moleskine 12M Monthly Kalender Softcover Large Black

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr330.00.Det nuvarande priset är: kr198.00.

Moleskine 12M Monthly Kalender Softcover Large Black är en stor månadskalender med mjukt omslag. Den har en sida för varje månad och extra utrymme för anteckningar.

Artikelnr: 10623501842839158

Moleskine 12M Monthly Kalender Softcover Large Black är en elegant och funktionell månadskalender som är designad för att hjälpa användare att organisera och planera sin tid effektivt. Kalendern har en mjuk svart omslag som ger en klassisk och professionell look, samtidigt som den är flexibel och lätt att bära med sig.

Kalendern är i storleken Large, vilket vanligtvis innebär måtten 13 x 21 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar och planering, samtidigt som den är tillräckligt kompakt för att passa i de flesta väskor och ryggsäckar. Den täcker en 12-månadersperiod och är vanligtvis indelad i månadsöversikter där varje månad presenteras på två sidor. Dessa uppslag ger en översikt över hela månaden på en gång, vilket gör det enkelt att se kommande händelser och möten.

Inuti kalendern finns det vanligtvis användbara funktioner som internationella tidszoner, mätomvandlingar, flygplatskoder och internationella mått, vilket gör den till en idealisk följeslagare för resenärer. Dessutom kan det finnas sidor för adresser och anteckningar, vilket ger ytterligare utrymme för att skriva ner viktiga uppgifter och information.

Kalendern är utformad med Moleskines kända kvalitet, med syrafritt papper som är skonsamt för pennor och minimerar bläckgenomträngning. Den har också en elastisk stängning som håller kalendern säkert stängd när den inte används, samt ett tygband som fungerar som bokmärke för att snabbt hitta rätt plats.

Moleskine 12M Monthly Kalender Softcover Large Black är en praktisk och stilfull kalender som passar utmärkt för professionellt bruk, studier eller personlig planering. Dess tidlösa design och robusta konstruktion gör den till en pålitlig följeslagare genom hela året.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Monthly Kalender Softcover Large Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *