Moleskine 12M M+ Digital Planner Weekly Note XL Black

Beställ nu!

kr495.00

Moleskine 12M M Digital Planner Weekly Note XL Black är en digital planerare för organisering och schemaläggning av veckovisa aktiviteter. Den har ett XL-format och en svart omslag, designad för användning med Moleskine Pen+ och kompatibla appar.

Artikelnr: 10623501727843442 Kategori:

Moleskine 12M M Digital Planner Weekly Note XL Black är en digital planerare designad för att kombinera den klassiska känslan av en Moleskine-papperskalender med fördelarna av digital planering. Den är skapad för användning med Moleskine Pen+ och kompatibla appar som tillåter digitalisering av handskrivna anteckningar.

Produkten är en del av Moleskine Smart Writing System och är utformad för att synkronisera dina handskrivna anteckningar och kalenderhändelser med din digitala enhet. Detta gör det möjligt att spara, redigera och dela dina planer digitalt.

Kalendern är uppdelad i veckovisa översikter som ger användaren en tydlig bild av veckans händelser och uppgifter. Varje veckouppslag är följt av en sida för anteckningar, vilket ger utrymme för ytterligare detaljer eller reflektioner.

Storleken XL innebär att kalendern är rymlig nog för omfattande planering och anteckningar, med måtten 19 x 25 cm. Den svarta omslaget är tillverkat i Moleskines signaturmaterial, ett mjukt och hållbart omslag med elastisk stängning och en inbyggd bokmärkesrem för att hålla reda på aktuell vecka.

Inuti hittar användaren Moleskines klassiska elfenbensfärgade papper, känt för sin höga kvalitet och motståndskraft mot bläckgenomträngning. Digital Planner är designad för att fungera över en 12-månadersperiod och inkluderar även månadsöversikter, internationella helgdagar, och en tidszonkarta.

Observera att för att fullt ut kunna utnyttja den digitala funktionaliteten i Moleskine 12M M Digital Planner Weekly Note XL Black krävs en Moleskine Pen+ och en kompatibel app, som Moleskine Notes app, som kan laddas ner till din smartphone eller surfplatta.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M M+ Digital Planner Weekly Note XL Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *