Rea!

Moleskine 12M Kalender Weekly PRO XL Black

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr445.00.Det nuvarande priset är: kr356.00.

Moleskine 12M Kalender Weekly PRO XL Black är en storformat veckoplanerare som täcker 12 månader, med utrymme för anteckningar och mötesplanering. Den har en svart hård pärm och är designad för professionellt bruk.

Artikelnr: 10623500664094901 Kategori:

Moleskine 12M Kalender Weekly PRO XL Black är en sofistikerad och professionell planeringsverktyg som kombinerar Moleskines klassiska design med funktionella detaljer för arbetslivet. Denna kalender har en storlek på XL, vilket ger gott om utrymme för anteckningar och mötesplanering.

Produkten har en hård svart omslag som är både stilren och tålig, vilket gör den idealisk för daglig användning. Omslaget är tillverkat av ett högkvalitativt material som är känt för sin hållbarhet och förmåga att stå emot slitage. Kalenderns storlek är 19 x 25 cm, vilket ger en rymlig layout för veckoplanering.

Inuti kalendern finns en layout som sträcker sig över 12 månader, med en vecka per uppslag. Varje veckouppslag har horisontella linjerade sidor, där vänster sida visar dagarna måndag till söndag och höger sida erbjuder linjerat utrymme för anteckningar, att-göra-listor och projektplanering. Detta gör det enkelt att hålla koll på veckans möten och uppgifter samtidigt som det finns plats för detaljerad information och noteringar.

Moleskine Kalender

Kalendern innehåller också användbara funktioner som tidszoner, internationella mått, internationella storlekar och riktnummer, vilket gör den till en idealisk följeslagare för affärsresenärer. Dessutom finns det månadsöversikter för långsiktig planering och en flyttbar linjal/bokmärke som gör det enkelt att snabbt hitta rätt plats.

Kalendern är trådbunden, vilket gör att den ligger platt när den är öppen, och har rundade hörn för att förhindra att sidorna viker sig. På insidan av omslaget finns en expanderbar innerficka för lösa papper och kvitton. Kalendern stängs med en elastisk stängning som håller allt på plats.

Moleskine Kalender ett idealiskt val

Moleskine 12M Kalender Weekly PRO XL Black är en idealisk kalender för professionella som behöver en pålitlig och elegant lösning för att hantera sin tid och sina projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Kalender Weekly PRO XL Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *