Moleskine 12M Kalender Weekly PRO Large Black

Beställ nu!

kr399.00

Moleskine 12M Kalender Weekly PRO Large Black är en storformat veckoplanerare som sträcker sig över 12 månader. Den har en svart hård pärm och layouten erbjuder veckovisa avsnitt samt utrymme för projektplanering och noteringar.

Artikelnr: 10623501893842864 Kategori:

Moleskine 12M Kalender Weekly PRO Large Black är en sofistikerad och professionell planeringsverktyg som kombinerar Moleskines klassiska design med funktionella detaljer för arbetslivet. Kalendern har en storlek på 13 x 21 cm (Large), vilket ger gott om utrymme för anteckningar och mötesplanering.

Omslaget är hårt och klätt i Moleskines signatur-svarta vattentåliga syntetmaterial, vilket ger en hållbar och elegant yta. Kalendern sträcker sig över 12 månader, med start i januari och slut i december.

Layouten är veckovis med en horisontell struktur där varje tvåsidigt uppslag visar en vecka. På vänster sida finns dagarna måndag till söndag med linjerad plats för dagliga anteckningar och möten, medan höger sida erbjuder en linjerad sida för ytterligare noteringar, att-göra-listor och veckans prioriteringar.

Kalendern innehåller också användbara verktyg för professionell planering, såsom tidslinjer, projektplaneringssektioner, månatliga översikter och en utdragbar adressbok. Dessutom finns det interna förvaringsfickor för lösa papper och visitkort.

Varje Moleskine-produkt följer med en unik historia och kvalitetsförväntan, och denna kalender är inget undantag. Den är sydd i ryggen för att ligga platt när den är öppen, och har rundade hörn, en elastisk stängningsrem och ett bokmärkesband för att hålla reda på aktuell vecka.

Kalendern är också utrustad med Moleskines klassiska elfenbensfärgade papper som är känt för sin höga kvalitet och motståndskraft mot bläckgenomträngning. Papprets vikt är anpassad för att vara tjock nog för de flesta pennor och bläck utan att blöda igenom.

Moleskine 12M Kalender Weekly PRO Large Black är en idealisk följeslagare för professionella som värdesätter stil, struktur och effektivitet i sin dagliga planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Kalender Weekly PRO Large Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *