Rea!

Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Pocket Red

Beställ nu!

kr231.00

Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Pocket Red är en fickstor dagbok med mjukt omslag och daglig layout för ett års användning. Den har en röd färg och är designad för att vara bärbar och praktisk för daglig planering.

Artikelnr: 10623501319712485 Kategori:

Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Pocket Red är en kompakt och bärbar dagbok som är designad för daglig användning. Den har en mjuk röd omslag som ger en elegant och professionell look samtidigt som den är flexibel och tålig nog att tåla dagligt slitage.

Kalendern är i pocketformat, vilket gör den idealisk för att ta med sig överallt. Dess dimensioner är vanligtvis runt 9 x 14 cm, vilket gör den tillräckligt liten för att passa i en ficka eller en liten väska, men tillräckligt stor för att skriva anteckningar och planera dagen.

Inuti kalendern finns en sida för varje dag under 12 månader, vilket ger användaren gott om utrymme att skriva ner möten, uppgifter, påminnelser och andra dagliga anteckningar. Varje sida är vanligtvis märkt med datumet och veckodagen, och kan även inkludera månadsöversikter för att hjälpa till med långsiktig planering.

Pappret i Moleskine-kalendrar är känd för sin höga kvalitet. Det är syrafritt och har en slät yta som är lämplig för både pennor och bläckpennor, vilket minimerar risken för bläckgenomträngning och gör det behagligt att skriva på.

Kalendern har också andra funktioner som är typiska för Moleskine-produkter, såsom ett elastiskt stängningsband som håller kalendern stängd och skyddad när den inte används, en inbyggd bokmärkesremsa för att snabbt hitta dagens datum, och en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och kvitton.

Designen är enkel och funktionell, med Moleskines klassiska rundade hörn och en diskret logotyp präglad på baksidan. Kalendern är också utformad för att ligga platt när den är öppen, vilket gör det enklare att skriva i den.

Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Pocket Red är en idealisk följeslagare för alla som värdesätter organisation och stil i sin dagliga planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Pocket Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *