Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Pocket Black

Beställ nu!

kr289.00

Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Pocket Black är en fickstor dagbok med mjukt omslag för daglig planering och anteckningar. Den täcker tolv månader och är designad för enkel bärbarhet och funktionell användning.

Artikelnr: 10623501272567756 Kategori:

Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Pocket Black är en kompakt och bärbar dagbok som är designad för daglig användning. Den har en mjuk svart omslag som är flexibelt och tåligt, vilket gör den lämplig för att bäras med sig i en ficka eller väska. Kalenderns storlek är pocketformat, vilket gör den lätt att hantera och perfekt för dem som är på språng.

Kalendern sträcker sig över 12 månader, med en sida tillägnad för varje dag, vilket ger användaren gott om utrymme att skriva ner möten, anteckningar, och uppgifter. Varje sida är tydligt märkt med datumet och dagen i veckan för enkel referens. Dessutom finns det en tidslinje för varje dag, vilket gör det möjligt för användaren att strukturera dagen timme för timme.

Moleskine-kalendern är känd för sin klassiska design och högkvalitativa papper. Pappret är syrafritt och har en slät yta som är lämplig för både bläckpennor och blyertspennor. Detta säkerställer att skriften inte blöder igenom sidorna och att kalendern behåller ett professionellt utseende över tid.

Kalendern innehåller också användbara funktioner som en inbyggd bokmärkesrem och en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och kvitton. Den har även en elastisk stängningsrem som håller kalendern stängd och skyddad när den inte används.

Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Pocket Black är en idealisk följeslagare för studenter, yrkesverksamma och alla som värdesätter organisation och stil i sin dagliga planering. Dess tidlösa design och praktiska layout gör den till en uppskattad produkt för personlig användning eller som en gåva.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Pocket Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *