Rea!

Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Large Myrtle Green

Beställ nu!

kr279.00

Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Large Myrtle Green är en daglig planerare med mjukt omslag och stor storlek, färgad i en myrtengrön nyans. Kalendern sträcker sig över 12 månader och är designad för daglig användning med utrymme för anteckningar och schemaläggning.

Artikelnr: 10623501237478429

Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Large Myrtle Green är en dagbok och kalender som sträcker sig över 12 månader, med en sida dedikerad till varje dag för detaljerad planering och anteckningar. Den har ett mjukt omslag i en distinkt myrtengrön färg som ger en elegant och professionell look. Storleken är ’Large’, vilket vanligtvis innebär måtten 13 x 21 cm, vilket ger gott om utrymme för att skriva ner möten, uppgifter och tankar.

Kalendern är utformad med Moleskines klassiska stil, inklusive rundade hörn, en elastisk stängning som håller boken säkert stängd, och ett matchande bokmärkesband för att snabbt hitta dagens datum. Sidorna är tillverkade av elfenbensfärgat papper på 70 g/m² som är skonsamt för ögonen och lämpar sig för en mängd olika pennor och bläck utan att blöda igenom.

Inuti kalendern finns användbara verktyg som internationella tidszoner, mätomvandlingar, internationella storlekar och en resplanerare. Dessutom finns det en expanderbar innerficka i kartong och tyg på bokens baksida för att förvara lösa papper och anteckningar. På de första sidorna finns också en årsöversikt och månadsöversikter för att snabbt kunna planera och överblicka längre perioder.

Moleskine 12M Daily Kalender är perfekt för den som uppskattar traditionell pappersplanering och behöver organisera sin dag i detalj. Dess hållbara konstruktion och tidlösa design gör den till en pålitlig följeslagare genom hela året.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Large Myrtle Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *