Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Large Blue

Beställ nu!

kr349.00

Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Large Blue är en stor dagbok med mjukt omslag och daglig layout för ett års användning. Den har en blå färg och är designad för att organisera och planera dagliga aktiviteter.

Artikelnr: 10623501564153531 Kategori:

Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Large Blue är en dagbok och kalender som är designad för att hjälpa användaren att organisera och planera sin dagliga verksamhet. Den här kalendern har en mjuk pärm i en distinkt blå färg och är i storleken Large, vilket vanligtvis innebär måtten 13 x 21 cm, vilket är ungefär storleken på en A5-sida.

Kalendern sträcker sig över 12 månader, med en sida tillägnad varje dag, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, möten och uppgifter. Varje sida är försedd med datum och möjliga tidsindelningar för att underlätta planeringen. Dessutom kan sidorna innehålla utrymme för allmänna anteckningar.

Moleskine-kalendern är känd för sin högkvalitativa papperskvalitet som är lämplig för både bläckpennor och blyertspennor. Pappret är vanligtvis syrafritt och har en slät yta som är behaglig att skriva på.

Kalendern har också en rad klassiska Moleskine-funktioner, såsom ett elastiskt stängningsband som håller kalendern stängd och skyddad när den inte används, en inbyggd bokmärkesremsa för att snabbt hitta dagens datum, och en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och kvitton.

Designen är enkel och elegant, vilket är typiskt för Moleskine, och den blå mjuka pärmens material är flexibelt och tåligt, vilket gör den lätt att bära med sig i en väska eller ryggsäck utan att den tar skada.

Kalendern kan också innehålla extra sidor för personlig information, internationella mått och tidszoner, internationella helgdagar, och kanske även en resplanerare. Moleskine-kalendrar är populära bland studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar en klassisk och funktionell design för sin dagliga planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Large Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *