Rea!

Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Large Black

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr349.00.Det nuvarande priset är: kr279.00.

Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Large Black är en stor dagbok med mjukt omslag för daglig användning som täcker tolv månader. Den har sidor för varje dag och är designad för att vara en bärbar och hållbar planeringsverktyg.

Artikelnr: 10623500717156450

Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Large Black är en elegant och funktionell dagbok som hjälper dig att organisera ditt dagliga liv. Den här kalendern har en mjuk pärm i svart och är tillverkad med Moleskines kända kvalitet och design. Storleken är ’Large’, vilket vanligtvis innebär måtten 13 x 21 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar och planering, samtidigt som den är tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med i en väska eller ryggsäck.

Kalendern sträcker sig över 12 månader, med en sida dedikerad för varje dag, vilket ger användaren möjlighet att skriva detaljerade to-do-listor, mötesanteckningar eller dagliga reflektioner. Varje sida är försedd med datum och linjerad layout för att underlätta skrivandet och organiseringen.

Moleskine-kalendern har också tidsmärken längs sidan för de som vill schemalägga sina dagar timme för timme. I början av kalendern finns en årsöversikt och månadsöversikter för snabb referens. Dessutom finns det användbara sidor som världstidszoner, internationella mått och riktnummer, samt en resplanerare.

Kalendern är bunden med en trådbunden bindning som gör att den kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet. Den har också Moleskines klassiska rundade hörn, en elastisk stängningsrem som håller kalendern stängd när den inte används, och en tygbandbokmärke för att snabbt hitta rätt datum.

På insidan av bakre omslaget finns en expanderbar innerficka för att förvara lösa papper och anteckningar. Kalendern är tillverkad av syrafritt papper, vilket bidrar till dess hållbarhet och ger en högkvalitativ skrivupplevelse.

Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Large Black är en idealisk följeslagare för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar att hålla ordning på sitt schema med stil och enkelhet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Daily Kalender Softcover Large Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *