Rea!

Moleskine 12M Daily Kalender Hardcover Pocket Myrtle Green

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr289.00.Det nuvarande priset är: kr231.00.

Moleskine 12M Daily Kalender är en fickstor dagbok med hårt omslag i färgen myrtengrön. Den erbjuder en sida per dag för detaljerad planering och anteckningar under ett helt år.

Artikelnr: 10623500595288456

Moleskine 12M Daily Kalender Hardcover Pocket Myrtle Green är en kompakt och elegant dagbok som är designad för daglig användning under ett helt år. Den har en hård pärm klädd i en distinkt myrtengrön färg som ger den ett sofistikerat och professionellt utseende. Kalendern är i pocketformat, vilket gör den lätt att bära med sig i en väska eller ficka.

Kalenderns mått är vanligtvis runt 9 x 14 cm, vilket är en idealisk storlek för att hålla den nära till hands utan att den tar upp för mycket plats. Varje sida i kalendern representerar en dag, med tillräckligt med utrymme för att skriva ner möten, anteckningar, att-göra-listor och andra dagliga aktiviteter. Sidorna är gjorda av elfenbensfärgat papper av hög kvalitet, vilket minskar genomblödning och ger en behaglig skrivyta.

Kalendern innehåller användbara funktioner som en årsöversikt, internationella helgdagar, tidszoner, mått och omvandlingstabeller, internationella storlekar och en resplanerare. Den har också en expanderbar innerficka för att förvara lösa papper och kvitton, en bokmärkesrem för att snabbt hitta dagens datum, och en elastisk stängningsrem som håller kalendern stängd och skyddad när den inte används.

Moleskine är känt för sin kvalitet och hållbarhet, och denna kalender är inget undantag. Den är sydd i ryggen för att ligga platt när den är öppen, vilket gör det enkelt att skriva i den. Dessutom har kalendern rundade hörn för att motstå slitage och ge kalendern ett längre liv.

Denna Moleskine-kalender är inte bara en praktisk planeringsverktyg, utan också en stilfull accessoar som passar väl in i både professionella och personliga miljöer. Dess tidlösa design och funktionalitet gör den till en uppskattad följeslagare för alla som värdesätter organisation och stil.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Daily Kalender Hardcover Pocket Myrtle Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *