Rea!

Moleskine 12M Daily Kalender Hardcover Large Red

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr349.00.Det nuvarande priset är: kr209.00.

Moleskine 12M Daily Kalender Hardcover Large Red är en stor dagbok med hårt omslag och daglig layout för ett års användning. Den har en röd omslagsfärg och är designad för att organisera och dokumentera dagliga anteckningar och händelser.

Artikelnr: 10623501011430218

Moleskine 12M Daily Kalender Hardcover Large Red är en dagbok och kalender som är designad för att hjälpa användaren att organisera och planera sin dagliga verksamhet. Den har en hård pärm i en iögonfallande röd färg, vilket ger den en elegant och professionell look. Kalendern är i storleken Large, vilket vanligtvis innebär att den mäter cirka 13 x 21 cm, vilket är ett praktiskt format som ger tillräckligt med utrymme för anteckningar samtidigt som den är lätt att bära med sig.

Kalendern sträcker sig över 12 månader, med en sida tillägnad för varje dag, vilket ger användaren gott om utrymme att skriva ner möten, uppgifter, och andra viktiga händelser. Varje sida är försedd med datum och möjliga helgdagar, samt linjerad för att underlätta skrivandet och organiseringen av innehållet.

Moleskine är kända för sin höga kvalitet på papper och tillverkning. Pappret i denna kalender är syrafritt och av hög kvalitet, vilket minimerar bläckgenomträngning och gör det behagligt att skriva på. Kalendern har också en elastisk stängningsrem som håller boken stängd och skyddad när den inte används, samt ett märkband som gör det enkelt att hitta dagens datum.

I tillägg till detta har Moleskine 12M Daily Kalender en expanderbar innerficka på baksidan av pärmens insida där man kan förvara lösa papper och anteckningar. Kalendern har också avrundade hörn, vilket bidrar till dess klassiska Moleskine-utseende och gör den mer hållbar genom att minska risken för att hörnen blir tilltufsade.

Kalendern är också utrustad med Moleskines historia och en sida för personlig information i början, vilket kan vara användbart om kalendern skulle komma bort. Dessutom finns det internationella mått och omvandlingstabeller, internationella storlekar, och en tidszonkarta, vilket kan vara praktiskt för de som reser eller arbetar internationellt.

Sammanfattningsvis är Moleskine 12M Daily Kalender Hardcover Large Red en högkvalitativ, praktisk och stilfull kalender som är idealisk för den som söker en pålitlig och elegant lösning för daglig planering och organisering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Daily Kalender Hardcover Large Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *