Rea!

Moleskine 12M Daily Kalender Hardcover Large Myrtle Green

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr349.00.Det nuvarande priset är: kr279.00.

Moleskine 12M Daily Kalender Hardcover Large Myrtle Green är en stor dagbok med hårt omslag och en sida för varje dag, perfekt för detaljerad planering. Kalendern har en elegant myrtengrön färg och är designad för ett års användning.

Artikelnr: 10623501558739944

Moleskine 12M Daily Kalender Hardcover Large Myrtle Green är en elegant och funktionell dagbok som hjälper dig att organisera ditt dagliga liv. Den här kalendern har en hård pärm klädd i en distinkt myrtengrön färg, vilket ger den ett sofistikerat och professionellt utseende. Formatet är ’Large’, vilket vanligtvis innebär måtten 13 x 21 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar och planering, samtidigt som den är tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med i en väska eller ryggsäck.

Kalendern sträcker sig över 12 månader, med en sida tillägnad varje dag, vilket ger användaren möjlighet att skriva detaljerade to-do-listor, mötesanteckningar och dagliga reflektioner. Varje sida är försedd med datum och linjerad layout för att underlätta skrivandet och organiseringen.

Kalendern innehåller också användbara verktyg som tidszoner, internationella mått, riktnummer och flygplatsinformation, vilket gör den idealisk för personer som reser ofta. Dessutom finns det en expanderbar innerficka för att förvara lösa papper och kvitton, samt ett elastiskt band som håller kalendern stängd när den inte används.

Moleskine är känt för sin höga kvalitet, och denna kalender är inget undantag. Den är bunden i en sydd bindning som gör att den ligger platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet. Sidorna är tillverkade av syrafritt papper, vilket minskar risken för att bläcket blöder igenom eller att pappret gulnar över tid.

Kalendern innehåller också en flyttbar adressbok och en uppsättning klistermärken för att markera och organisera viktiga datum och händelser. Med sin klassiska design och praktiska funktioner är Moleskine 12M Daily Kalender Hardcover Large Myrtle Green en oumbärlig följeslagare för studenter, yrkesverksamma och alla som värdesätter ordning och stil i sin dagliga planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine 12M Daily Kalender Hardcover Large Myrtle Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *