Rea!
, ,

Milan Stompf 12,5 mm

Beställ nu!

kr20.00

Milan Stompf är en tjocklek på 12,5 mm. Det är en produkt vars specifika användning eller kategori inte anges i frågan.

Artikelnr: 10623501500644698 Kategorier: , ,

Milan Stompf 12,5 mm är en blyertspenna som är designad för att erbjuda en robust och hållbar skrivupplevelse. Pennan har en tjocklek på 12,5 mm, vilket gör den till ett utmärkt val för dem som föredrar ett tjockare grepp eller för yngre användare som håller på att utveckla sin skrivteknik.

Kroppen på Milan Stompf-pennan är ofta tillverkad av högkvalitativt trä, vilket ger en naturlig känsla och en behaglig viktbalans. Träet är vanligtvis lackerat för att skydda det från slitage och ge det en slät finish. Pennan har en sexkantig form, vilket är klassiskt för blyertspennor och hjälper till att förhindra att den rullar av bordet när den läggs ifrån sig.

Spetsen på Milan Stompf 12,5 mm är utrustad med en stark och hållbar grafitkärna som är idealisk för att skapa tydliga och jämna linjer. Grafitens hårdhet är anpassad för att ge en balans mellan mörkhet och motståndskraft mot att brytas, vilket gör den lämplig för både skrivning och ritning.

Pennan kan komma med en radierad topp som innehåller ett suddgummi, vilket tillåter användaren att enkelt rätta till misstag utan att behöva byta till ett separat suddgummi. Suddgummit är vanligtvis av hög kvalitet för att minimera smetning och lämna ett rent resultat efter användning.

Milan Stompf 12,5 mm är ofta populär i skolmiljöer men kan också användas av professionella och hobbykonstnärer. Dess tjockare design kan också vara till hjälp för personer med motoriska svårigheter eller de som lider av artrit, eftersom det tjockare greppet kan vara lättare att hålla och manövrera.

Sammanfattningsvis är Milan Stompf 12,5 mm en blyertspenna som kombinerar ergonomisk design med praktisk funktionalitet, vilket gör den till ett pålitligt verktyg för en mängd olika skriv- och rituppgifter.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Milan Stompf 12,5 mm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *