Magnani Akvarellblock Toscana 100% Bomull 300g Grov Gräng 36×51 cm 20 ark

Beställ nu!

kr820.00

Magnani Akvarellblock Toscana är ett högkvalitativt papper för akvarellmålning, tillverkat av 100% bomull, 300 gram med grov kornighet. Blocket innehåller 20 ark och har måtten 36×51 cm.

Artikelnr: 10623500326994140 Kategori:

Magnani Akvarellblock Toscana är ett högkvalitativt akvarellpapper som är tillverkat av 100% bomull, vilket ger det en överlägsen styrka och hållbarhet. Med en vikt på 300 gram per kvadratmeter är detta tjocka papper idealiskt för akvarellmålning och andra våta tekniker. Papprets grova kornighet ger en distinkt textur som kan förhöja effekten av akvarellfärgerna och tillåter konstnären att experimentera med olika penseldrag och tekniker.

Blocket innehåller 20 ark av storleken 36×51 cm, vilket ger gott om utrymme för större kompositioner eller detaljerade verk. Arkens storlek är också praktisk för att skapa konstverk som är redo att rama in och visa upp utan ytterligare beskärning.

Magnani Akvarellblock Toscana är syrafritt, vilket innebär att det inte gulnar över tid och bevarar konstverkets färger och kvalitet. Detta gör det till ett utmärkt val för professionella konstnärer som vill att deras verk ska hålla sig fräscha och livfulla under lång tid.

Pappret är limmat på alla fyra sidor, vilket säkerställer att det ligger platt när det är vått och minskar risken för att pappret bucklar sig. Detta är en viktig egenskap för akvarellkonstnärer som behöver en stabil yta att arbeta på.

Sammanfattningsvis är Magnani Akvarellblock Toscana ett premiumval för konstnärer som söker ett hållbart och högkvalitativt akvarellpapper. Dess 100% bomullskomposition, grova kornighet och syrafria egenskaper gör det till ett pålitligt underlag för skapande av varaktiga konstverk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Magnani Akvarellblock Toscana 100% Bomull 300g Grov Gräng 36×51 cm 20 ark”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *