Magnani Akvarellblock Toscana 100% Bomull 300g Grov Gräng 20×50 cm 20 ark

Beställ nu!

kr425.00

Magnani Akvarellblock Toscana är ett högkvalitativt akvarellpapper tillverkat av 100% bomull, med en grov gräng och vikt på 300 gram. Blocket innehåller 20 ark i storleken 20×50 cm.

Artikelnr: 10623501457540221 Kategori:

Magnani Akvarellblock Toscana är ett högkvalitativt akvarellpapper som är tillverkat av 100% bomull, vilket ger det en överlägsen styrka och hållbarhet. Med en vikt på 300 gram per kvadratmeter är detta papper tjockt och robust, vilket gör det idealiskt för akvarellmålning och andra våta tekniker.

Pappret har en grov gräng, vilket innebär att det har en tydlig textur som kan ge intressanta effekter när färgen appliceras. Denna textur kan också hjälpa till att kontrollera färgflödet och tillåter konstnären att skapa mer dynamiska och uttrycksfulla penseldrag.

Blocket innehåller 20 ark och varje ark mäter 20×50 cm, vilket ger en långsträckt form som är perfekt för landskap, panoramavyer eller andra kompositioner som kräver ett bredare format. Detta format kan också vara inspirerande för konstnärer som vill experimentera med olika bildutsnitt och perspektiv.

Magnani Akvarellblock Toscana är limmat på alla fyra sidor, vilket säkerställer att pappret håller sig platt när det blir vått och minskar risken för att det bucklar sig. Detta är en viktig egenskap för akvarellkonstnärer som vill uppnå jämn färgläggning och undvika oönskade texturer från papper som krymper eller deformeras.

Detta akvarellblock är tillverkat i Italien av Magnani, som är kända för sin tradition av papperstillverkning och för att leverera produkter av hög kvalitet till konstnärer världen över. Magnani Akvarellblock Toscana är ett utmärkt val för professionella konstnärer såväl som för studenter och hobbykonstnärer som uppskattar kvalitetsmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Magnani Akvarellblock Toscana 100% Bomull 300g Grov Gräng 20×50 cm 20 ark”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *