Rea!

Magnani Akvarellblock Toscana 100% Bomull 300g Grov Gräng 15×15 cm 20 ark

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr125.00.Det nuvarande priset är: kr106.00.

Magnani Akvarellblock Toscana är ett högkvalitativt akvarellpapper tillverkat av 100% bomull, med en grov gräng och vikt på 300 gram. Blocket innehåller 20 ark i storleken 15×15 cm.

Artikelnr: 10623501401208777 Kategori:

Magnani Akvarellblock Toscana är ett högkvalitativt akvarellpapper som är tillverkat av 100% bomull, vilket ger det en överlägsen styrka och hållbarhet. Med en vikt på 300 gram per kvadratmeter är detta papper tjockt och robust, vilket gör det idealiskt för akvarellmålning och andra våta tekniker.

Pappret har en grov gräng, vilket innebär att det har en tydlig textur som kan ge intressanta effekter när färgen appliceras. Denna textur kan också hjälpa till att kontrollera färgflödet och tillåter konstnären att skapa mer dynamiska och uttrycksfulla verk.

Blocket innehåller 20 ark som mäter 15×15 cm, en kvadratisk storlek som är perfekt för små kompositioner, studier eller experiment med nya tekniker. Den kompakta storleken gör det också lätt att ta med sig för målning utomhus eller på resor.

Magnani Akvarellblock Toscana är limmat på alla fyra sidor, vilket hjälper till att hålla pappret spänt och förhindrar att det bucklar sig när det blir vått. Detta gör att konstnären kan arbeta över hela ytan utan att oroa sig för deformation av pappret.

Detta akvarellblock är tillverkat i Italien av Magnani, som har en lång tradition av att tillverka högkvalitativa konstnärspapper sedan 1404. Med sin långa historia och hantverksskicklighet är Magnani kända för att producera några av de finaste pappren tillgängliga för konstnärer.

Sammanfattningsvis är Magnani Akvarellblock Toscana 100% Bomull 300g Grov Gräng 15×15 cm ett utmärkt val för konstnärer som söker ett premium akvarellpapper som erbjuder både kvalitet och hållbarhet, samtidigt som det ger en unik textur som kan förhöja deras konstverk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Magnani Akvarellblock Toscana 100% Bomull 300g Grov Gräng 15×15 cm 20 ark”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *