Magnani Akvarellblock Rund Toscana 100% Bomull 300g 16 cm 20 ark

Beställ nu!

kr395.00

Magnani Akvarellblock Rund Toscana är ett högkvalitativt rundformat akvarellpapper tillverkat av 100% bomull, med en vikt på 300 gram och innehåller 20 ark som mäter 16 cm i diameter.

Artikelnr: 10623501667983739 Kategori:

Magnani Akvarellblock Rund Toscana är ett högkvalitativt akvarellpapper som är speciellt framtaget för konstnärer som uppskattar traditionellt tillverkade papper. Detta akvarellblock är tillverkat av 100% bomull, vilket ger det en överlägsen styrka och hållbarhet samt en förmåga att hålla på färgen utan att blöda igenom. Med en vikt på 300 gram per kvadratmeter är pappret tjockt och robust, vilket gör det idealiskt för våta tekniker och flera lager av akvarellfärg.

Blocket innehåller 20 ark av rundat papper med en diameter på 16 cm, vilket erbjuder en unik och intressant form för akvarellmålningar och ger konstverken en distinkt och iögonfallande presentation. Den runda formen kan inspirera till nya kompositioner och är perfekt för att skapa originella konstverk som sticker ut.

Pappret har en fin textur som inte bara ger en estetisk kvalitet till konstverken utan också bidrar till att kontrollera färgflödet och skapar intressanta effekter när färgen interagerar med papprets yta. Denna textur är också idealisk för att uppnå fina detaljer och nyanser i målningen.

Magnani Akvarellblock Rund Toscana är syrafritt, vilket innebär att det inte gulnar över tid och bevarar konstverkens färger och kvalitet. Detta gör det till ett utmärkt val för professionella konstnärer som vill att deras verk ska hålla sig vackra under lång tid.

Blocket är limmat på ena sidan för att hålla arken på plats medan du målar och för att underlätta borttagning av det färdiga konstverket utan att skada pappret. Denna högkvalitativa produkt är tillverkad i Italien av Magnani, som har en lång tradition av att skapa fina konstpapper sedan 1400-talet. Magnani Akvarellblock Rund Toscana är därför ett utmärkt val för konstnärer som söker ett unikt och professionellt papper för sina akvarellmålningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Magnani Akvarellblock Rund Toscana 100% Bomull 300g 16 cm 20 ark”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *