Magnani Akvarellblock Rund Italia 100% Bomull 300g 16 cm 20 ark

Beställ nu!

kr395.00

Magnani Akvarellblock Rund Italia är ett högkvalitativt rundformat akvarellpapper tillverkat av 100% bomull, med en vikt på 300 gram och innehåller 20 ark som mäter 16 cm i diameter.

Artikelnr: 10623500498975726 Kategori:

Magnani Akvarellblock Rund Italia är ett högkvalitativt akvarellpapper som är speciellt framtaget för konstnärer som uppskattar traditionellt tillverkade papper. Detta akvarellblock är tillverkat av 100% bomull, vilket ger det en överlägsen absorptionsförmåga och en mycket god hållbarhet. Pappret har en vikt på 300 gram per kvadratmeter, vilket gör det till ett tjockt och robust papper som kan hantera tunga lager av färg utan att bukta eller bli vågigt.

Blocket innehåller 20 ark och varje ark har en diameter på 16 cm, vilket ger en unik rund form som kan inspirera till nya och intressanta kompositioner. Den runda formen är också idealisk för att skapa porträtt, blomstermotiv eller abstrakta konstverk.

Papprets yta är kallpressad, vilket innebär att den har en lätt texturerad yta som är perfekt för akvarelltekniker. Texturen tillåter färgen att sitta på ytan för livfulla och uttrycksfulla penseldrag, samtidigt som den tillåter färgen att sprida sig jämnt för mjuka övergångar och nyanser.

Magnani Akvarellblock Rund Italia är syrafritt, vilket bidrar till att bevara konstverkens färger över tid utan att de gulnar. Detta gör blocket till ett utmärkt val för professionella konstnärer som vill att deras verk ska hålla sig vackra i många år framöver.

Blocket är limmat på ena sidan för att hålla arken på plats medan du målar, men de kan enkelt tas bort när du är klar med ditt konstverk. Den runda formen och den höga kvaliteten på pappret gör Magnani Akvarellblock Rund Italia till ett unikt och eftertraktat val för konstnärer som vill skapa med akvarellfärger på ett papper som är utformat för att framhäva deras arbete på bästa möjliga sätt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Magnani Akvarellblock Rund Italia 100% Bomull 300g 16 cm 20 ark”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *