Magnani Akvarellblock Portofino 100% Bomull 300gx36cm 20 ark

Beställ nu!

kr495.00

Magnani Akvarellblock Portofino är ett högkvalitativt akvarellpapper tillverkat av 100% bomull, med en vikt på 300 gram och måtten 36cm, innehållande 20 ark. Pappret är syrafritt och lämpar sig väl för akvarellmålning tack vare sin hållbarhet och förmåga att hantera fukt.

Artikelnr: 10623500100117951 Kategori:

Magnani Akvarellblock Portofino är ett högkvalitativt akvarellpapper som är tillverkat av 100% bomull, vilket ger det en överlägsen styrka och hållbarhet. Pappret har en vikt på 300 gram per kvadratmeter, vilket gör det till ett tjockt och robust papper som kan hantera tunga lager av vatten och färg utan att bukta eller förvridas.

Blocket innehåller 20 ark och varje ark mäter 36 cm på den längsta sidan, vilket ger en generös arbetsyta för konstnärer att uttrycka sig på. Papprets yta är fint texturerad, vilket inte bara ger en estetisk kvalitet till det färdiga konstverket utan också bidrar till att färgen fäster och sprider sig jämnt över ytan.

Magnani Akvarellblock Portofino är syrafritt, vilket innebär att det inte kommer att gulna eller försämras över tid. Detta gör det till ett idealiskt val för konstnärer som vill att deras verk ska hålla sig fräscha och livfulla under lång tid.

Pappret är också limmat på alla fyra sidor, vilket hjälper till att hålla arket på plats medan du arbetar och minskar risken för att pappret ska krympa när det torkar. När konstverket är klart kan arket enkelt avlägsnas från blocket med hjälp av en palettkniv eller liknande verktyg.

Magnani Akvarellblock Portofino är väl lämpat för både professionella konstnärer och seriösa hobbyanvändare som uppskattar kvalitet och hållbarhet i sitt konstmaterial. Dess 100% bomullssammansättning och höga gramvikt gör det till ett utmärkt val för en mängd olika akvarelltekniker, inklusive vått-i-vått, lager på lager och glasyrtekniker.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Magnani Akvarellblock Portofino 100% Bomull 300gx36cm 20 ark”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *