Rea!

Magnani Akvarellblock Italia 100% Bomull 300gFin Gräng 23×31 cm 20 ark

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr465.00.Det nuvarande priset är: kr395.00.

Magnani Akvarellblock Italia är ett högkvalitativt akvarellpapper tillverkat av 100% bomull, med en fin gräng och vikt på 300 gram per kvadratmeter. Blocket innehåller 20 ark och har måtten 23×31 cm.

Artikelnr: 10623502050368652 Kategori:

Magnani Akvarellblock Italia är ett högkvalitativt akvarellpapper som är tillverkat av 100% bomull, vilket ger det en överlägsen styrka och hållbarhet. Pappret har en vikt på 300 gram per kvadratmeter, vilket gör det till ett tjockt och robust papper som kan hantera tunga lager av färg utan att bukta eller förvridas.

Detta akvarellblock har en fin gräng, vilket innebär att ytan har en lätt textur som är idealisk för akvarellmålning. Texturen tillåter färgen att sitta på ytan och skapar intressanta effekter och djup i målningen. Den fina grängen är också förlåtande, vilket gör det möjligt för konstnären att arbeta med olika tekniker och korrigera eventuella misstag.

Blocket innehåller 20 ark och varje ark mäter 23 x 31 cm, vilket är en praktisk storlek för både större och mindre akvarellprojekt. Arkens storlek gör dem också lätta att rama in eller inkludera i portföljer.

Magnani Akvarellblock Italia är syrafritt, vilket innebär att det inte kommer att gulna eller försämras över tid. Detta är viktigt för konstnärer som vill att deras verk ska hålla sig fräscha och livfulla under lång tid.

Pappret är limmat på alla fyra sidor, vilket säkerställer att arket ligger platt när det är vått och minskar risken för vågning. När målningen är torr kan arket enkelt avlägsnas från blocket med hjälp av en palettkniv eller liknande verktyg.

Magnani Akvarellblock Italia är en utmärkt produkt för både professionella konstnärer och hobbyanvändare som uppskattar högkvalitativa material och önskar skapa detaljerade och varaktiga akvarellmålningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Magnani Akvarellblock Italia 100% Bomull 300gFin Gräng 23×31 cm 20 ark”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *