Magnani Akvarellblock Italia 100% Bomull 300g Fin Gräng 36×51 cm 20 ark

Beställ nu!

kr820.00

Magnani Akvarellblock Italia är ett högkvalitativt papper för akvarellmålning, tillverkat av 100% bomull, med en fin gräng och vikt på 300 gram. Blocket innehåller 20 ark i storleken 36×51 cm.

Artikelnr: 10623500088975923 Kategori:

Magnani Akvarellblock Italia är ett högkvalitativt papperstillbehör avsett för konstnärer och entusiaster som uppskattar fina material och önskar att skapa konstverk med akvarellteknik. Detta akvarellblock är tillverkat av 100% bomull, vilket ger det en överlägsen absorption och hållbarhet jämfört med papper som innehåller trämassa eller syntetiska fibrer.

Med en vikt på 300 gram per kvadratmeter är pappret tjockt och robust, vilket gör det möjligt att hantera tunga lager av färg och vatten utan att bukta eller förvridas. Den fina grängen på papprets yta är idealisk för att fånga upp detaljer och nyanser i akvarellmålningen, samtidigt som den tillåter en jämn spridning av pigmenten.

Blocket innehåller 20 ark av storleken 36×51 cm, vilket ger konstnärer en generös arbetsyta för att skapa större verk. Arkens storlek är också lämplig för att klippas ner till mindre format om så önskas. Kanten på akvarellblocket är limmad, vilket hjälper till att hålla arken på plats under målningsprocessen och minskar risken för att pappret ska röra sig eller skrynklas.

Magnani Akvarellblock Italia är syrafritt, vilket innebär att det inte gulnar över tid och bevarar konstverkets färger och kvalitet. Detta gör det till ett utmärkt val för professionella konstnärer som vill att deras verk ska hålla sig vackra och beständiga genom åren.

Sammanfattningsvis är Magnani Akvarellblock Italia 100% Bomull 300g Fin Gräng 36×51 cm 20 ark ett premiumval för konstnärer som söker ett pålitligt och hållbart underlag för sina akvarellmålningar, med en fin gräng som stödjer detaljarbete och färgspridning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Magnani Akvarellblock Italia 100% Bomull 300g Fin Gräng 36×51 cm 20 ark”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *