Rea!

Magnani Akvarellblock Italia 100% Bomull 300g Fin Gräng 31×41 cm 20 ark

Beställ nu!

kr443.00

Magnani Akvarellblock Italia är ett högkvalitativt akvarellpapper tillverkat av 100% bomull, med en fin gräng och vikt på 300 gram. Blocket innehåller 20 ark och har måtten 31×41 cm.

Artikelnr: 10623500274013071 Kategori:

Magnani Akvarellblock Italia är ett högkvalitativt papperstillbehör avsett för konstnärer och entusiaster som uppskattar fina material och önskar att skapa konstverk med akvarellteknik. Detta akvarellblock är tillverkat av 100% bomull, vilket ger det en överlägsen absorption och hållbarhet jämfört med papper som innehåller trämassa eller syntetiska fibrer.

Med en vikt på 300 gram per kvadratmeter är pappret tjockt och robust, vilket gör att det kan hantera tunga lager av färg utan att bukta eller förvridas. Detta är särskilt viktigt för akvarellmålare som arbetar med våta tekniker och behöver ett papper som kan behålla sin form och struktur även när det är fuktigt.

Ytan på pappret har en fin gräng, vilket innebär att det har en subtil textur som inte bara ger en intressant visuell kvalitet till målningen utan också hjälper till att kontrollera spridningen av färgen på pappret. Denna textur är idealisk för att skapa detaljerade och nyanserade effekter i akvarellmålningar.

Blocket innehåller 20 ark, vilket ger konstnären gott om material för att utforska olika tekniker och projekt. Arkens storlek är 31×41 cm, vilket är en generös arbetsyta som tillåter för skapandet av större kompositioner eller kan delas upp i mindre bitar för mindre studier och skisser.

Magnani Akvarellblock Italia är limmat på ena kortsidan, vilket gör det enkelt att bläddra mellan ark och ta bort färdiga verk utan att skada pappret. Detta är en viktig egenskap för konstnärer som vill presentera sina arbeten i bästa möjliga skick.

Sammanfattningsvis är Magnani Akvarellblock Italia 100% Bomull 300g Fin Gräng 31×41 cm 20 ark ett premiumval för konstnärer som söker ett pålitligt och högpresterande akvarellpapper som kan lyfta deras konstnärliga uttryck till nästa nivå.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Magnani Akvarellblock Italia 100% Bomull 300g Fin Gräng 31×41 cm 20 ark”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *