Magnani Akvarellblock Italia 100% Bomull 300g Fin Gräng 30×30 cm 20 ark

Beställ nu!

kr370.00

Magnani Akvarellblock Italia är ett högkvalitativt akvarellpapper tillverkat av 100% bomull, med en fin gräng och vikt på 300 gram. Blocket innehåller 20 ark som mäter 30×30 cm vardera.

Artikelnr: 10623501798226935 Kategori:

Magnani Akvarellblock Italia är ett högkvalitativt papperstillbehör avsett för konstnärer och entusiaster som uppskattar fina material och önskar att skapa konstverk med akvarellteknik. Detta akvarellblock är tillverkat av 100% bomull, vilket ger det en överlägsen absorption och hållbarhet jämfört med papper som innehåller trämassa eller syntetiska fibrer.

Med en vikt på 300 gram per kvadratmeter är pappret tjockt och robust, vilket gör det möjligt att hantera tunga lager av färg och vatten utan att bukta eller förvridas. Fin gräng (eller fin kornighet) på papprets yta tillåter en jämn spridning av pigmenten och ger konstnären möjlighet att uppnå subtila nyanser och detaljer i sitt arbete.

Blocket innehåller 20 ark av 30×30 cm storlek, vilket är en generös dimension som passar för både stora och små kompositioner. Den kvadratiska formen erbjuder en mångsidighet och är idealisk för olika kompositionstekniker och perspektiv.

Magnani Akvarellblock Italia är syrafritt, vilket innebär att det inte gulner över tid och bevarar konstverkets färger och kvalitet. Detta gör det till ett utmärkt val för professionella konstnärer som skapar verk för utställningar eller försäljning, samt för studenter och hobbykonstnärer som vill arbeta med material av hög standard.

Sammanfattningsvis är Magnani Akvarellblock Italia 100% Bomull 300g Fin Gräng 30×30 cm ett premiumval för alla som ägnar sig åt akvarellmålning och söker ett papper som kan lyfta deras konstnärliga uttryck till nästa nivå.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Magnani Akvarellblock Italia 100% Bomull 300g Fin Gräng 30×30 cm 20 ark”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *