Magnani Akvarellblock Italia 100% Bomull 300g Fin Gräng 20×50 cm 20 ark

Beställ nu!

kr395.00

Magnani Akvarellblock Italia är ett högkvalitativt akvarellpapper tillverkat av 100% bomull, med en fin gräng och vikt på 300 gram per kvadratmeter. Blocket innehåller 20 ark som mäter 20×50 cm vardera.

Artikelnr: 10623500050316966 Kategori:

Magnani Akvarellblock Italia är ett högkvalitativt akvarellpapper som är tillverkat av 100% bomull, vilket ger det en överlägsen styrka och hållbarhet. Pappret har en vikt på 300 gram per kvadratmeter, vilket gör det till ett tjockt och robust papper som kan hantera tunga lager av färg utan att bukta eller förvridas.

Detta akvarellblock har en fin gräng, vilket innebär att ytan har en subtil textur som är idealisk för att fånga fina detaljer och nyanser i akvarellmålningar. Den fina grängen ger också pappret en viss tand som är fördelaktig när man arbetar med olika akvarelltekniker, inklusive vått-i-vått och lager på lager.

Blocket innehåller 20 ark som mäter 20×50 cm, ett format som är lämpligt för både större kompositioner och detaljerade studier. Arkens storlek gör dem också idealiska för panoramamålningar eller för konstnärer som föredrar ett mer avlångt format.

Magnani Akvarellblock Italia är syrafritt, vilket bidrar till att bevara konstverkens färger och förhindra gulfärgning över tid. Detta gör pappret till ett utmärkt val för professionella konstnärer som kräver arkivkvalitet för sina verk.

Pappret är limmat på alla fyra sidor, vilket säkerställer att arken ligger platt när de är fuktiga och minskar risken för att pappret ska krympa eller röra sig under målningsprocessen. När målningen är torr kan arket enkelt avlägsnas från blocket med hjälp av en palettkniv eller liknande verktyg.

Magnani Akvarellblock Italia är tillverkat i Italien av Magnani Paper Mills, ett företag med en lång tradition av papperstillverkning som går tillbaka till 1400-talet. Deras hantverksskicklighet och uppmärksamhet på detaljer återspeglas i kvaliteten på detta akvarellblock, vilket gör det till ett utmärkt val för konstnärer som värdesätter tradition och kvalitet i sitt materialval.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Magnani Akvarellblock Italia 100% Bomull 300g Fin Gräng 20×50 cm 20 ark”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *