Rea!

Magnani Akvarellblock Italia 100% Bomull 300g Fin Gräng 15×40 cm 20 ark

Beställ nu!

kr210.00

Magnani Akvarellblock Italia är ett högkvalitativt akvarellpapper tillverkat av 100% bomull, med en fin gräng och vikt på 300 gram. Blocket innehåller 20 ark som mäter 15×40 cm.

Artikelnr: 10623502072721177 Kategori:

Magnani Akvarellblock Italia är ett högkvalitativt akvarellpapper som är tillverkat av 100% bomull, vilket ger det en överlägsen styrka och hållbarhet. Med en vikt på 300 gram per kvadratmeter är detta papper tjockt och robust, vilket gör det idealiskt för akvarellmålning och andra våta tekniker.

Pappret har en fin gräng, eller textur, som inte bara ger en intressant yta för konstnären att arbeta på, utan också hjälper till att kontrollera spridningen av färg och vatten. Denna textur bidrar till att skapa en mängd olika effekter och detaljer i konstverket.

Blocket innehåller 20 ark som mäter 15×40 cm, ett format som är lämpligt för både större kompositioner och mindre detaljarbeten. Arkens storlek gör dem också enkla att hantera och perfekta för konstnärer som vill arbeta på plats eller i en studio.

Magnani Akvarellblock är limmat på alla fyra sidor, vilket säkerställer att pappret håller sig platt när det blir vått och minskar risken för att det bucklar sig. Detta är en viktig egenskap för akvarellkonstnärer som vill uppnå jämn färgläggning och undvika oönskade texturer från papper som krymper eller expanderar.

Tillverkat i Italien, är detta akvarellblock ett resultat av Magnanis långa tradition och expertis inom papperstillverkning, vilket garanterar en produkt av högsta kvalitet som uppfyller professionella konstnärers krav. Magnani Akvarellblock Italia är därför ett utmärkt val för både erfarna konstnärer och entusiaster som värdesätter kvalitet och hållbarhet i sitt konstmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Magnani Akvarellblock Italia 100% Bomull 300g Fin Gräng 15×40 cm 20 ark”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *